Europa League

Ποκετίνο: «Όλα είναι πιθανά»

Στο γεγονός πως παραμένει ορθάνοιχτη η πρόκριση παρά την μεγάλη νίκη της Τότεναμ επί του Αστέρα στάθηκε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο. «Ίσως το καλύτερο που έχω δει», είπε για το γκολ του Λαμέλα.

Ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα δήλωσε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο μετά τη νίκη της Τότεναμ επί του Αστέρα. Ο τεχνικός των «spurs», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως δεν του άρεσε η χαλαρότητα των παικτών του στο τελευταίο πεντάλεπτο ενώ για την υπόθεση της πρόκρισης δήλωσε πως όλα παραμένουν ανοιχτά ακόμη.

Σχετικά με το εκπληκτικό γκολ του Λαμέλα (30’) είπε πως ίσως είναι το καλύτερο που έχει δει ποτέ!

Αναλυτικά τα όσα είπε:


«Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Είμαι απογοητευμένος με τα τελευταία πέντε λεπτά, αλλά κρατάω το αποτέλεσμα.Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό που έγινε όμως. Είμαι ευχαριστημένος που ο Λαμέλα έβαλε αυτό το υπέροχο γκολ».

Για το αν θυμάται άλλο γκολ σαν του Λαμέλα: «Δεν θυμάμαι, ίσως είναι το καλύτερο που έχω δει. Δεν δείχνω συναισθήματα, προσπαθώ να είμαι ήρεμος. Μόνο αν καμία φορά είμαι θυμωμένος θα δείξω κάτι».

Τι είπε στον Βεργέτη: «Είχαμε μια καλή κουβέντα, επειδή μιλάει εξαιρετικά ισπανικά. Έχει πολλούς παίκτες και τον ρώτησα πως και μιλάει τόσο καλά τη γλώσσα. Τώρα, όσο για την πρόκριση μένουν τρία ακόμα παιχνίδια και όλα είναι πιθανά. Η Μπεσίκτας νίκησε, έχουμε ίδιους πόντους, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x