Νέα μοντέλα

Πολύ... λούσο η νέα Alfa Romeo MiTo

Το Μιλάνο – Τορίνο είναι μια συνηθισμένη διαδρομή που απέκτησε διεθνή αναγνώριση χάρη στη… Mi(lano) To(rino).

Το μικρότερο στη γκάμα της Alfa Romeo, μοντέλο, ανανεώθηκε μερικώς, ενισχύοντας το σπορ χαρακτήρα του.


Νέος 0.9 Turbo TwinAir 105 HP

Με την ανανέωση της γκάμας των διαθέσιμων κινητήρων, η σημαντικότερη αλλαγή είναι η προσθήκη του νέου κινητήρα Twinair Turbo των 875 κ.εκ. στην έκδοση των 105 ίππων (ροπή 145 Nm/2.000 σ.α.λ. στην επιλογή Dynamic). Ο κινητήρας αυτός, που προσφέρει μία εντυπωσιακή αναλογία 120 ίππων/λίτρο, συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, καλύπτει ήδη τις νέες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ρύπων Euro 6, προσφέρει στο αυτοκίνητο επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 11,4'', τελική ταχύτητα 184 χλμ./ώρα κι έχει εκπομπές CO2 μόλις 99 γρ./χλμ., με συνέπεια την απαλλαγή του από τα τέλη κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

Οι υπόλοιποι κινητήρες που είναι διαθέσιμοι στη MiTo είναι ο 1.4 lt των 78 ίππων και ο diesel 1.3 JTDM-2 των 85 ίππων. Από το πρώτο τρίμηνο του 2014, θα ξεκινήσει να διατίθεται και ο κινητήρας βενζίνης 1.4 Multiair των 170 ίππων, αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο TCT.

Στιλ

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, εστιάζουν σε λεπτομέρειες επηρεασμένες από την υπάρχουσα σπορ έκδοση QV, όπως οι σκουρόχρωμοι προβολείς και η γρίλια με επιχρωμιωμένο πλαίσιο σε όλες τις εκδόσεις, που τονίζουν ακόμα περισσότερο το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. Το εσωτερικό διαθέτει νέες παραλλαγές χρωμάτων και νέο ταμπλό με μεταβαλλόμενο τόνο χρώματος, νέα εσωτερικά θυρών και νέο πλαστικό πλαίσιο στην κονσόλα του συστήματος πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Επιμέρους αλλαγές έχουν επίσης γίνει στις επιλογές για τις ταπετσαρίες και το ταμπλό στις διάφορες εκδόσεις εξοπλισμού, ενώ στην γκάμα εξωτερικών χρωμάτων προστίθεται το γκρι Antracite.


Διαβάστε περισσότερα για εξοπλισμό και τιμές στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x