Games

Πολυκοσμία καθημερινά στους servers του Destiny

Το Destiny κυκλοφορεί εδώ και περίπου ένα μήνα και σύμφωνα με την Bungie, ο τίτλος φιλοξενεί καθημερινά τα 3.2 εκατομμύρια συνδεδεμένους παίκτες.

Με βάση τα achievements των παικτών, η ομάδα σημειώνει επίσης πως ο μέσος ημερήσιος χρόνος gameplay (για αυτούς τους 3.2 εκ. παίκτες) είναι σχεδόν τρεις ώρες, ενώ ο μέσος παίκτης διασκεδάζει με το Destiny 1.8 φορές την ημέρα και έχει εισέλθει στο παιχνίδι τουλάχιστον 21 φορές (20,9 για να είμαστε ακριβείς).

Ακόμη, στις τελευταίες τρεις εβδομάδες μόνο, το Destiny «είχε περισσότερους παίκτες online από ό,τι είχαν μαζί κατά την ίδια περίοδο τα Halo 3 και Halo: Reach». Επίσης, ο παίκτης που έλαβε τον τίτλο Legend of the Week είναι ο Xo_RISA_oX, με την Bungie να σημειώνει πως έχει κατακτήσει τα περισσότερα Zones από κάθε άλλο παιχνίδι αυτή τη στιγμή (5010 Zones). Το παρακάτω screenshot είναι η «ζωντανή» απόδειξη. Τέλος, το Vault of Glass raid έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλές και αυτό φαίνεται από τον αριθμό των παικτών που συμμετείχαν (σχεδόν 2 εκατομμύρια στο normal επίπεδο δυσκολίας).

Διαβάστε περισσότερα και δείτε ένα σχετικό γράφημα εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x