Ελλάδα

Πολυτάρχου: «Θα βοηθήσει την ΑΕΚ η διακοπή»

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος, το πρωτάθλημα έχει πολλές αγωνιστικές ακόμα», δήλωσε ο Μιχάλης Πολυτάρχου στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο facebook.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Μιχάλης Πολυτάρχου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της Ένωσης στο facebook, μίλησε για την ήττα στα Τρίκαλα, για τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα και για τον αγώνα με το Ρέθυμνο.

Για την ήττα από τα Τρίκαλα: «Σίγουρα τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε στο ματς με τα Τρίκαλα. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα και να μπούμε στο κλίμα για το επόμενο ματς γιατί το Πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλές αγωνιστικές και πρέπει να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Για το αν αυτή η ήττα είναι «διδακτική» για το μέλλον: «Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι ο αγώνας τελειώνει στο 40΄, και όχι όταν παίρνουμε μία διψήφια διαφορά, ή πριν συμπληρωθεί το 40΄. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος, και αφοσιωμένοι σε αυτά που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα».

Για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος: «Μπάσκετ παίζουμε. Και η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Απλά πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διεκδικούμε και να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς. Τώρα είναι μία δύσκολη περίοδος, όπου προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες. Όμως δεν θα ψάξουμε για δικαιολογίες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να βελτιώσουμε τα λάθη μας ώστε στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το εντός έδρας με το Ρέθυμνο, να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το αν η διακοπή θα βοηθήσει την ομάδα: «Θεωρώ ότι η διακοπή είναι σημαντική για μας σε αυτό το σημείο της σεζόν γιατί ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Για μας, η επόμενη μέρα περιλαμβάνει δουλειά και μόνο δουλειά».

Για τον αγώνα με το Ρέθυμνο: «Tο Ρέθυμνο έχει κάνει μία πολύ αξιόλογη πορεία μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, διαφορετικό από αυτό του Κυπέλλου, και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x