Βόλεϊ

Πολυτιμότερες Ζούνιτς, Νέσοβιτς

Η Μαρίνα Ζούνιτς κι η Ιβάνα Νέσοβιτς αναδείχθηκαν πολυτιμότερες αθλήτριες της 15ης και 16ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών αντίστοιχα, μετά τη σχετική ψηφοφορία των προπονητών.

Η άσος του ΟΠΕΡ ήταν η πρωτεργάτισσα της νίκης των Κρητικών επί του Μαρκόπουλου με 3-1 σετ, έχοντας 15 πόντους (12/26 επιθέσεις, 3 άσοι) στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

«Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη διάκριση, την οποία αφιερώνω στις συμπαίκτριες μου και στην ομάδα μου. Η ομάδα με γεμίζει θετική ενέργεια και με στήριξε από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα εδώ. Μετά από μια δύσκολη περίοδο, ο ΟΠΕΡ με στήριξε, μου έδειξε εμπιστοσύνη και εγώ προσπαθώ καθημερινά να το ανταποδώσω.

Πλέον, έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας κι, από δω και πέρα, νομίζω ότι θα παίξουμε και καλύτερο βόλεϊ. Το δείξαμε στον αγώνα με τον Πανναξιακό κι είμαι σίγουρη ότι θα το κάνουμε και στα άλλα παιχνίδια.

Είναι πολύ διαφορετική και όμορφη η ζωή εδώ στο Ρέθυμνο και στην Κρήτη γενικότερα. Ο καιρός είναι απίστευτος και περνάω πραγματικά υπέροχα», τόνισε η Ζούνιτς.

Η κεντρική του Ολυμπιακού ήταν η πρώτη σκόρερ των «ερυθρόλευκων» στο νικηφόρο με 3-0 σετ ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό που έφερε τις νταμπλούχες στην κορυφή της βαθμολογίας. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η Σέρβα σταρ είχε 18 πόντους (16/33 επιθέσεις, 1 άσο, 1 μπλοκ).

«Είμαι χαρούμενη που νικήσαμε στο ντέρμπι, αλλά η προσωπική μου διάκριση είναι μια διάκριση όλης της ομάδας, γιατί στο βόλεϊ η ομάδα νικά κι όχι τα πρόσωπα. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε σε αυτό το ματς, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι και να είμαστε έτοιμες για τα πλέι οφ, όπου εκεί κρίνονται όλα.

Διάλεξα τον Ολυμπιακό, γιατί ήθελα να ζήσω από κοντά αυτό το πάθος που κυριαρχεί στην ομάδα και, από την πρώτη στιγμή, κατάλαβα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Νιώθω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα και όλα μοιάζουν υπέροχα», τόνισε η Νέσοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x