Βόλεϊ

Πολυτιμότερη η Τσβετάνοβα

Η Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα αναδείχθηκε MVP της 14ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Η διαγώνια του Ολυμπιακού ήταν η πρωτεργάτισσα της νίκης των «ερυθρόλευκων» με 3-0 σετ κόντρα στον ΑΟ Θήρας, αφού κέρδισε 16 πόντους (14/45 επ., 2 μπλοκ), ενώ στο τέταρτο σετ με δικό της πόντο χάρισε τους τρεις βαθμούς στις πρωταθλήτριες Ελλάδος.

«Είναι τιμή μου που αναδείχθηκα MVP, ιδιαίτερα όταν υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός, αλλά και ανταγωνισμός. Φυσικά, είμαι χαρούμενη και ευχαριστώ», τόνισε αρχικά η Βουλγάρα άσος.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα, η Τσβετάνοβα σχολίασε πως: «Πιστεύω ότι έχουμε σπουδαία ομάδα και εννοώ ότι παίζουμε και δουλεύουμε σαν ένας, το κλίμα είναι εξαιρετικό και για αυτό έρχονται και αυτά τα αποτελέσματα. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα, μπορεί να έγινε επιλογή για μια μόνο αθλήτρια ως πολυτιμότερη, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει αν οι συμπαίκτριές μου δεν ήταν δίπλα μου».

Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι η ομάδα της μπορεί να τελειώσει αήττητη την κανονική περίοδο, τόνισε πως: «Μέχρι τώρα, είμαστε αήττητες και θα ήταν τέλειο αν καταφέρουμε να τελειώσουμε αήττητες την κανονική περίοδο. Στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα να παρουσιαζόμαστε καλύτερες, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και παραμένουμε "προσγειωμένες" ακόμα κι αν χάσουμε κάποιο σετ. Δουλεύουμε καλά και σκληρά και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο καλά».

Η Βουλγάρα διαγώνια στη δεύτερη σεζόν της στη χώρα μας όχι μόνο έχει προσαρμοστεί, αλλά φαίνεται να έχει "δεθεί": «Είναι δεύτερος χρόνος για μένα εδώ, αλλά είναι άλλη εμπειρία, αισθάνομαι υπέροχα, η ατμόσφαιρα στην ομάδα με κάνει να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου και, επίσης, η Αθήνα είναι μια τέλεια πόλη. Δεν βαριέσαι ποτέ. Οπουδήποτε και να αγωνιστώ στο μέλλον, πάντα θα επιστρέφω εδώ».

Τέλος, για το Κύπελλο σχολίασε πως: «Ξεκινήσαμε με το "δεξί" στο Κύπελλο Ελλάδας, χωρίς προβλήματα στον πρώτο γύρο. Είναι ένας θεσμός με νοκ άουτ αγώνες και κάθε αναμέτρηση είναι σημαντική. Είμαστε έτοιμες να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x