Βόλεϊ

Πολυτιμότερος ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος αθλητής της 15ης αγωνιστικής της Volley league για δεύτερη φορά στην καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος διαγώνιος της Κηφισιάς ήταν ο πρωτεργάτης της νίκης της ομάδας των βορείων προαστίων επί του Φοίνικα Σύρου με 3-1 σετ. Ο 31χρονος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πήρε 28 πόντους (25/38 τελειωμένες επιθέσεις), έχοντας 3 πόντους από μπλοκ και έδωσε την ευκαιρία στην Κηφισιά να αναδείξει για πρώτη φορά στην ιστορία της MVP.

Στη σύζυγό του, Μιριάνα, και στους συμπαίκτες του αφιέρωσε ο ίδιος το συγκεκριμένο τίτλο. «Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτόν τον τίτλο. Τον αφιερώνω στη σύζυγο μου, Μιριάνα, στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου. Η καλή εμφάνιση που κάναμε με τον Φοίνικα και η νίκη είναι δουλειά όλης της ομάδας. Δεν είναι υπόθεση ενός παίκτη».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά στην Κρήτη, είπε πως: «Μόλις είδαμε βίντεο, όπου ο προπονητής μας ανέλυσε το παιχνίδι του αντιπάλου μας. Τα Χανιά είναι στην Α2, αλλά έχουν πολύ καλή ομάδα για την κατηγορία που παίζουν. Προσέχουμε κάθε αντίπαλο. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Πέρυσι, φτάσαμε μέχρι τον τελικό και θα είναι μεγάλη επιτυχία αν επαναλάβουμε την ίδια πορεία».

Για το πρωτάθλημα, είπε πως: «Έχουμε δύσκολο αγώνα στη Λαμία το Σάββατο. Πρέπει να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο μέχρι το τέλος, καθώς και στο πρωτάθλημα ο μεγάλος στόχος θα είναι να μπούμε στην πρώτη τετράδα».

Στην ερώτηση αν σκέφτεται να μείνει στην Κηφισιά και την επόμενη σεζόν, είπε πως: «Μακάρι, θα το ήθελα πολύ γιατί η Κηφισιά λειτουργεί πολύ καλά. Είναι οικογενειακό το περιβάλλον, η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και οι παίκτες αισθάνονται σιγουριά. Περνάω πολύ καλά στην Κηφισιά. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο κι εγώ ευχαριστιέμαι κάθε παιχνίδι».



ALL STAR TEAM THΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

MVP: Ζόραν Γιοβάνοβιτς (ΑΟ Κηφισιάς)
Πασαδόρος: Κώστας Προύσαλης (Ολυμπιακός)
Διαγώνιος: Ζόραν Γιοβανοβιτς (ΑΟ Κηφισιάς)
Ακραίοι: Μπράιαν Κουκ (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Ριζόπουλος (ΑΟ Ορεστιάδας)
Κεντρικοί: Γιώργος Παπαδόπουλος (Παμβοχαϊκός), Δημήτρης Σουλτανόπουλος (Α0 Κηφισιάς)
Λίμπερο: Δημήτρης Γκαράς (ΠΑΟΚ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x