Βόλεϊ

Πολυτιμότερος της φετινής Volley League ο Σεπέδα

Ο Ρολάντο Σεπέδα αναδείχτηκε MVP των τελικών, αλλά και ολόκληρης της φετινής Volley League.

Ο Κουβανός διαγώνιος του «Δικεφάλου του Βορρά» στους τέσσερις τελικούς κόντρα στον Φοίνικα Σύρου πήρε συνολικά 101 πόντους (25 πόντους μέσο όρο) με συνολικό ποσοστό αποτελεσματικότητας 50%, 7 άσσους, 4 μπλοκ και 90 πόντους από επιθέσεις και ήταν ο πρωτεργάτης και ο βασικός συντελεστής της κατάκτησης του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος από τους «ασπρόμαυρους».

Ο Σεπέδα μοιράστηκε τον τίτλο του πολυτιμότερου στα ημιτελικά μαζί με τον Τόμισλαβ Ντόκιτς του φιναλίστ του πρωταθλήματος, Φοίνικα Σύρου, ενώ είχε αναδειχτεί MVP στη δεύτερη και στη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για την ανάδειξη του Σεπέδα ως κορυφαίου της χρονιάς στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, συμμετείχαν και οι προπονητές των 12 ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα, οι οποίοι σε ποσοστό 90% ανέδειξαν τον Κουβανό κορυφαίο, ενώ 10% συγκέντρωσε ο Βασίλης Κουρνέτας.

Ο Σεπέδα είναι ο δεύτερος Κουβανός μετά τον Ρολάντο Ντεσπέιν του Ηρακλή που αναδεικνύεται MVP στη Volley League και ο δεύτερος παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδος στην ιστορία, μετά τον Ερνάντο Γκόμεζ πέρυσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x