Μουντομπάσκετ 2014

«Πονάει πολύ ο τρόπος που χάσαμε»

Απογοητευμένος από τον τρόπο που οι Φιλιππίνες έχασαν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να κάνουν την έκπληξη γνωρίζοντας την ήττα από την Κροατία ήταν ο προπονητής της ομάδας, Βίνσεντ Τσοτ Ρέγες.

Αν και άγγιξε ξανά την έκπληξη, ο αγώνας των Φιλιππίνων με την Αργεντινή είχε την ίδια κατάληξη με εκείνον κόντρα στην Κροατία απογοητεύοντας τον προπονητή της ομάδας, Βίνσεντ Τσοτ Ρέγες.

Αποστολή στη Σεβίλλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Αυτή η ήττα μάς πλήγωσε γιατί είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους, παρότι ο Μπλατς είχε πρόβλημα με το φάουλ. Παρότι βρεθήκαμε στο -15 δεν τα παρατήσαμε, φτάσαμε σε θέση να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά χάσαμε και γι’ αυτό πονά πολύ η ήττα. Είμαστε μικρόσωμοι, μας λείπει η εμπειρία, αλλά δεν τα παρατάμε ποτέ. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να χαρίσουμε στη χώρα μας τη νίκη σε ένα ακόμη ματς που είχαμε το τελευταίο σουτ για τη νίκη. Πιστεύω πως αξίζαμε τουλάχιστον μια νίκη στα τρία πρώτα μας παιχνίδια. Αν μου λέγανε πριν το τουρνουά πως θα χάναμε με τόσο μικρή διαφορά από Κροατία και Αργεντινή, θα χαιρόμουν, αλλά η ήττα με τον τρόπο αυτό πραγματικά είναι οδυνηρή. Έτσι όμως είναι το μπάσκετ», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x