Αγγλία

«Πονάμε τη Νιούκαστλ»

Βαρύ κλίμα στη Νιούκαστλ, αλλά ο Μάικ Γουίλιαμσον θεωρεί άδικες τις επικρίσεις των οπαδών της ομάδας απαντώντας σε όσους λένε πως οι παίκτες δεν ενδιαφέρονται.

Άδικη είναι η κριτική από τους οπαδούς της Νιούκαστλ για τις συνεχόμενες ήττες σύμφωνα με τον αμυντικό της ομάδας, Μάικ Γουίλιαμσον, παρόλο που και ο ίδιος παραδέχεται ότι είναι λογικό να είναι απογοητευμένοι.

Με τις δηλώσεις του, προσπάθησε να κάνει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι υπάρχει έγνοια κι ενδιαφέρον από όλους τους παίκτες για την πορεία του συλλόγου.

«Ίσως οι φίλαθλοι πιστεύουν πως οι παίκτες δεν αγαπάμε την ομάδα κι αυτό είναι πολύ απογοητευτικό. Μερικές φορές οι οπαδοί γίνονται λίγο άδικοι, αλλά για τις εμφανίσεις μας τελευταία παιχνίδια, είναι δικαιολογημένοι. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως το θυμό τους. Το ίδιο αισθανόμαστε κι οι παίκτες. Τώρα πρέπει να αντιδράσουμε, να ανακτήσουμε το ηθικό μας και να παλέψουμε εναντίον στην Άστον Βίλα», ανέφερε.

Ο 30χρονος αμυντικός δικαιολόγησε επίσης την οργή του Άλαν Πάρντιου , μετά την ήττα από την Τότεναμ (4-0) και ανέφερε πως η «κατσάδα» στους παίκτες ήταν απαραίτητη από τη στιγμή που τον έχουν δυσαρεστήσει.

«Τον έχουμε ξαναδεί έτσι και κάθε φορά που είναι απαραίτητο, πρέπει να κρατάμε τα δάκρυα και να ακούγονται κάποια σκληρά λόγια , όταν δεν παίζουμε καλά. Έχουμε απογοητεύσει τους οπαδούς και τους εαυτούς μας και γι’ αυτό χρειάζεται να ανασκουμπωθούμε και να θυμηθούμε βασικά πράγματα», κατέληξε.

Επιμέλεια: Πωλίνα Ψαρομηλίγκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x