Stoiximan Super League

Πονοκέφαλος για δύο στον Παναθηναϊκό

Προβλήματα προέκυψαν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με τον Άρη το Σάββατο. Αποχώρησαν Πράνιτς και Σπυρόπουλος από το πρόγραμμα.

Δύο αγωνιστικά προβλήματα προέκυψαν στον Παναθηναϊκό την προπαραμονή του αγώνα με τον Άρη (Σάββατο, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ντάνιελ Πράνιτς αποχώρησε από το δεύτερο μέρος του προγράμματος με ενοχλήσεις στο ισχίο. Πιθανότατα θα είναι στην αποστολή που θα ανακοινωθεί μετά την προπόνηση της Παρασκευής, αλλά είναι αμφίβολο αν ο Κροάτης μέσος θα βρίσκεται στην ενδεκάδα.

Δύσκολα θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Ο δεξιός μπακ των «πράσινων» αποκόμισε μία διάταση στο δικέφαλο και αναμένεται να μείνει στην Αθήνα.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει καταστήσει σαφή τα πλάνα του, αλλά το πιθανότερο είναι να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και είναι αμφίβολο αν θα διατηρήσει το σχήμα με δύο επιθετικούς, τους Μάρκους Μπεργκ και Λουτσιάνο Φιγκερόα, ή θα χρησιμοποιήσει έναν από τους δύο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x