Stoiximan Super League

«Πόρτα» για το άρθρο 99 στον Άρη!

Απόφαση-σοκ για τον Άρη. Απορρίφθηκε η αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99 και πλέον ο σύλλογος αποκτά τεράστιο πρόβλημα βιωσιμότητας.

Απορρίφθηκε η αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99. Η εξέλιξη αυτή έρχεται να βάλει θηλιά στο λαιμό των «κίτρινων», που είχαν στηρίξει τη βιωσιμότητα του συλλόγου στην υπαγωγή στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα, ο οποίος θα περιόριζε τα χρέη και θα επέτρεπε την αποπληρωμή όσων απέμεναν σε βάθος χρόνου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ εδώ και μήνες είχε προχωρήσει σε επαφές και συμφωνίες με διάφορους πιστωτές (ανάμεσα στους οποίους το Δημόσιο και το ΙΚΑ), προκειμένου να αποκτήσει συμμάχους στην προσπάθεια υπαγωγής στο άρθρο 99. Φαίνεται, ωστόσο, πως αυτό δεν αρκούσε και πλέον ο Άρης αποκτά τεράστιο πρόβλημα.

Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν το σκεπτικό της απόρριψης της αίτησης υπαγωγής και ακολούθως θα πράξουν. Σε πρώτη φάση αναμένεται να προχωρήσουν σε κατάθεση αίτησης αναστολής της απόφασης με στόχο την διατήρηση της προσωρινής διαταγής. Αν δεν βρεθεί λύση, ο Άρης κινδυνεύει ακόμη και με αφαίρεση βαθμών λόγω των οφειλών, ενώ η ΠΑΕ οδεύει προς διάλυση και υποβιβασμό στη Γ' Εθνική, με τους πιστωτές να χάνουν τα χρήματά τους.

Σημειώνεται πως αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 έχει καταθέσει και η ΚΑΕ Άρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x