Euro 2024

Πόρτα για τον Καφού στα αποδυτήρια

Ανάμεσα σε όλα τα απίθανα που συνέβησαν χθες το βράδυ κι ένα περιστατικό με τον αρχηγό της Βραζιλίας το 2002, στον οποίο δεν επετράπη η είσοδος στα αποδυτήρια μετά το ματς

Το ακόμα μεγαλύτερο ζήτημα που προκύπτει είναι ποιος του απαγόρευσε να μπει. Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βραζιλίας, εμπόδισε τον παλιό μεγάλο άσο της Ρόμα και Μίλαν να εισέλθει στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, την ώρα που ο ίδιος ήδη συνομιλούσε με κάποιους παίκτες και προσπαθούσε να τους συνεφέρει από το σοκ. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Καφού, μιλώντας στο ESPN, ενώ αποκάλυψε πως ο Χοσέ Μαρία Μαρίν, ο πρόεδρος της Βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας του είπε πως εδώ δεν έχουν καμία δουλειά σε αυτό τον χώρο, ξένα άτομα!!!

«Προσπάθησα να μπω στα αποδυτήρια κι ενώ ήδη μιλούσα με κάποια από τα παιδιά, μου είπαν πως πρέπει να απομακρυνθώ από τα αποδυτήρια και πως δεν έχουν δουλειά εκεί, ξένα άτομα. Εξήγησα στους ανθρώπους εκεί πως θέλω να στηρίξω τα παιδιά και να τους πω δύο κουβέντες, αλλά οι άνθρωποι εκεί ήταν ανένδοτοι».

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x