Επικαιρότητα

«Πόρτα» της Αντέλ στον Ντόναλντ Τραμπ

Η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα απαγόρευσε στον Αμερικάνο πολιτικό να χρησιμοποιεί τα τραγούδια της στην προεκλογική του καμπάνια.

To “Rolling in the deep” και το “Skyfall” της Αντέλ ακούγονταν κατά κόρον στις εκδηλώσεις του Ντόλαλντ Τραμπ για την προεκλογική καμπάνια του, γεγονός που είχε κάνει έξαλλους τους πιστούς οπαδούς της. Όχι πια.

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια μέσω του εκπροσώπου της, ανάγκασε τον ρεπουμπλικανό πολιτικό να ψάξει για άλλα άσματα: «Η Αντέλ δεν εγκρίνει την χρησιμοποίηση της μουσικής της για οποιαδήποτε πολιτική καμπάνια», ήταν η σαφέστατη δήλωση. Για την ιστορία να αναφέρουμε, πως οι REM, Aerosmith και Νιλ Γιανκ έχουν κάνει το ίδιο στο παρελθόν.

Ωστόσο η οικογένεια Τραμπ, έχει ακόμα έναν φαν της Αντέλ. Πρόκειται για την εγγονή του Ντόλαλντ, Αραμπέλα, η οποία μάλιστα έγραψε ένα γράμμα στην διάσημη τραγουδίστρια, μέσα από το οποίο εκφράζει τον θαυμασμό της: «Αγαπητή Αντέλ, σε ευχαριστούμε για την υπέροχη μουσική σου».

Το μήνυμα της 4χρονης θαυμάστριας όμως, που ανέβασε στο Twitter η μαμά της Ιβάνκα, αν και ιδιαίτερα χαριτωμένο, δεν φάνηκε αρκετό ώστε να αλλάξει τη γνώμη της τραγουδίστριας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x