Betmasters

Πορτοκαλί «2ιπλό» από ημίχρονο

Ο Γιάννης Καρατζαφέρης ποντάρει σε νίκη από το πρώτο κιόλας 45λεπτο για τους Ολλανδούς του Λουίς Φαν Γκάαλ.

Στο Μπέϊρα Ριο του Πόρτο Αλέγκρε τα καγκουρό του Έλληνα ομογενή Άγγελου Ποστέκογλου υποδέχονται τους Οράνιε του Φαν Γκάαλ που άφησαν όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με ανοιχτό το στόμα στην πρεμιέρα με εκείνο το εκκωφαντικό 1-5 επί της πρωταθλήτριας κόσμου και Ευρώπης Ισπανία.

Η Αυστραλία μπορεί να έχασε στην πρεμιέρα της από την Χιλή με 1-3 αλλά η αλήθεια είναι πως με βάση την εικόνα της – εκτός από το πρώτο 20λεπτο- αδικείται από το αποτέλεσμα.
Οι Socceroos μπήκαν μουδιασμένα στο ματς και πριν καλά- καλά καταλάβουν τι τους γίνεται βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 χάρις σε δυο γκολ που πέτυχαν ο κεφάτος Αλέξις Σάντσες και ο τεχνίτης Βαλντίβια στο πρώτο 15λπεπτο.
Στην συνέχεια ωστόσο τα καγκουρό συνήλθαν και μείωσαν με κεφαλιά του καλύτερου παίκτη τους του Τιμ Κέιχιλ της Νέας Υόρκης αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε έναν βαθμό αφού ήρθε το γκολ του Μποσεζούρ στις καθυστερήσεις και λύτρωσε τους Χιλιανούς.

Δεν αναμένονται ριζικές αλλαγές από τον Έλληνα τεχνικό με τον Μακ Γκούαν τον αμυντικό της Σαντόνγκ να παίρνει την θέση του Σπιράνοβιτς στην «καρδιά» των μετόπισθεν ενώ οι υπόλοιποι «10» θα είναι πιθανότατα οι ίδιοι με αυτούς που ξεκίνησαν στην πρεμιέρα απέναντι στην Χιλή σε σχηματισμό «4-2-3-1» και τον Κίεχιλ στην κορυφή της επίθεσης.

Η Ολλανδία είναι η ομάδα που συζητιέται περισσότερο με το κλείσιμο της 1ης αγωνιστικής σε όλα τα γκρουπ και όχι άδικα αφού κατάφερε να πετύχει την νίκη του Μουντιάλ μέχρι τώρα στο εντυπωσιακό και συνάμα εκκωφαντικό 1-5 επί της παγκόσμιας και πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανίας.
Και να φανταστεί κανείς πως στην πρεμιέρα τους έμειναν πίσω στο σκορ με 0-1 χάρη σε ένα «αυστηρό» πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής και ευστόχησε ο Τσάμπι Αλόνσο ενώ στο «καπάκι» ο Γιάσπερ Σίλισεν απέκρουσε τετ α τετ με τον Νταβίντ Σίλβα και αποσόβησε το 0-2.
Το εντυπωσιακό «ψαράκι» του Φαν Πέρσι έστειλε τις δυο ομάδες στην ανάπαυλα και στην επανάληψη η τριάδα των: Σνάιντερ, Φαν Πέρσι και του Ρόμπεν έστησε το δικό της πάρτι στο Σαλβαδόρ με 48.173 θεατές καλεσμένους στο γήπεδο και εκατομμύρια άλλους καθηλωμένους μπροστά στις τηλεοράσεις τους.
Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Φαν Πέρσι μετά την λήξη του αγώνα παραδέχτηκε πως δεν περίμενε ούτε ο ίδιος να εφαρμόσουν αυτός και οι συμπαίκτες του το πλάνο και την τακτική του Φαν Γκάαλ μέχρι κεραίας και να αποδώσει αυτό στο γήπεδο 100%!
Λογικά πάντως απόψε θα το αλλάξει αυτό το «3-5-2» που τον έβγαλε ασπροπρόσωπο και με το παραπάνω στην πρεμιέρα επιστρέφοντας στο «4-2-3-1» ενώ θα έχει και κάποιες αλλαγές προσώπων στην 11άδα του.
Ο Σίλισεν του Άγιαξ θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια με τους: Γιάνματ, Μάρτινς Ιντι, Φλάαρ και τον Ντε Βρέϊ στα μετόπισθεν.
Οι: Ντε Γιόνγκ- Μπλίντ θα είναι οι δυο «κόφτες» ενώ η τριάδα πίσω από τον Φαν Πέρσι που θα παίξει στο «9» θα αποτελείται από τους: Ρόμπεν, Σνάιντερ και τον Λενς.

Προϊστορία: Το οξύμωρο για την δυναμικότητα των δυο αυτών εθνικών ομάδων είναι πως σε τρία φιλικά που έχουν δώσει η Αυστραλία είναι αήττητη (!) μετρώντας ένα 2ιπλό το 2008 με 1-2 και μια ισοπαλία (1-1) δυο χρόνια νωρίτερα στο Αϊτχόβεν ενώ στο Σίδνεϋ το 2009 είχαν επίσης αναδειχθεί ισόπαλες δίχως τέρματα.

• Ρισκάρω πως οι Ολλανδοί θα κερδίζουν από ημίχρονο στην αποψινή αναμέτρηση ενώ και πάλι οι επιλογές για σκόρερ Anytime αφορούν τους: Ρόμπεν- Φαν Πέρσι από τους Οράνιε και τον Κέιχιλ από τα καγκουρό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 ΗΜΊΧΡΟΝΟ/ Σκόρερ: Ρόμπεν- Φαν Πέρσι και Κέιχιλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x