Πόλο

«Πότε θα ανοίξετε το κολυμβητήριο»;

Μέσω καυστικής ανακοίνωσης, η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου εξαπολύει επίθεση κατά των τοπικών φορέων, με θέμα το κλείσιμο του κολυμβητηρίου της πόλης.

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου κατηγορεί ανοιχτά τους τοπικούς φορείς και την πολιτική ηγεσία της πόλης, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της, κανένας δεν ενδιαφέρεται να ενημερώσει το σύλλογο τι μέλλει γενέσθαι με το κλείσιμο του δημοτικού κολυμβητηρίου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου

«Τα φιλικά παιχνίδια της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Ναυπλίου συνεχίζονται κανονικά, όπως και οι προπονήσεις των νεότερων αθλητών και αθλητριών κολύμβησης και υδατοσφαίρισης. Όλα αυτά σε πείσμα του ΔΟΠΠΑΤ και του προέδρου του, ο οποίος μας έχει αφήσει στο σκοτάδι από πλευράς πληροφόρησης και όχι μόνο.

Η πισίνα άδειασε από νερό με σκοπό τη συντήρησή της και ακόμα δεν έχει γίνει καμία κίνηση προς αυτή τη κατεύθυνση (συνεργεία, προσφορές, υλικά για τη συντήρηση).

Την ίδια ώρα μετά από σαρανταπέντε περίπου ημέρες από τη συνάντησή μας με το προεδρείο του ΔΟΠΠΑΤ για τη παρουσίαση της γεωθερμίας και τις διαβεβαιώσεις του προέδρου του ότι ο σχετικός φάκελος της γεωθερμίας είναι έτοιμος για υποβολή , δεν έχουμε καμία σχετική ενημέρωση για τη πορεία του όλου εγχειρήματος.

Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι η δωρεάν προσφορά της κουβέρτας θέρμανσης από τον υπουργό Γ. Ανδριανό δεν προχώρησε, αφού ο ΔΟΠΠΑΤ και ο πρόεδρος του Κ. Χελιώτης την αρνήθηκαν με δικαιολογία ότι η κουβέρτα έχει ενταχθεί στο ίδιο πρόγραμμα με τη γεωθερμία (υπό μελέτη ακόμα λογικά...) και δεν είναι εύκολο να αλλάξει το σχέδιο προϋπολογισμού του εν λόγω έργου.

Ρωτάμε λοιπόν το ΔΟΠΠΑΤ και προσωπικά το πρόεδρό του Κ.Χελιώτη:

-Τι γίνεται με το φάκελο του έργου του κολυμβητηρίου; (συντάχθηκε;)

-Ποιες ενέργειες έγιναν ή γίνονται για ένταξη του έργου σε κάποιο πρόγραμμα;

-Πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες συντήρησης και αποκατάστασης της πισίνας;

-Γιατί αρνήθηκε τη προσφορά της κουβέρτας;

-Είναι ενήμερο το Δ.Σ του ΔΟΠΠΑΤ για αυτές τις ενέργειες του;

-Πότε θα ανοίξει ξανά το κολυμβητήριο; (Πάλι με τον ήλιο όπως έλεγε ο πολιτικός προϊστάμενος του και νυν δήμαρχος Ναυπλίου);

Σε αναμονή απαντήσεων (που δεν θα δοθούν ποτέ , όπως πάντα!) και θα επανέλθουμε με το θέμα της πισίνας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x