Αγγλία

Πού να φορτσάρει κιόλας...

Ακόμα μια νίκη, στο - μέχρι στιγμής - πιο δύσκολο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, πανηγύρισε η Τσέλσι, επικρατώντας άνετα 2-0 της Ίντερ στην Ιντιανάπολις.

Οι «μπλε» του Λονδίνου, στο πρώτο παιχνίδι τους για το «Guinness International Champions Cup», έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση και με πολλά περιθώρια βελτίωσης μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, στις 17 του μηνός.

Στο «Lucas Oil Stadium», το σκορ άνοιξε ο Όσκαρ στο 13ο λεπτό με εξαιρετικό δεξί σουτ από αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον Βίκτορ Μόουσες. Στο 29’, ο Εντέν Αζάρ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Ραμίρες, αν και ο Βραζιλιάνος μέσος ανατράπηκε από τον Αλβάρο Περέιρα εκτός περιοχής.

Ο Βέλγος αστέρας της Τσέλσι εκτέλεσε σωστά για το 2-0. Στην επανάληψη, η Ίντερ έμεινε με δέκα παίκτες από το 58’ για βίαιο μαρκάρισμα του Καμπανιάρο στον Τζον Τέρι και παρά τον φιλικό χαρακτήρα της αναμέτρησης, ακολούθησε… σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων!

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν ξανά, το παιχνίδι συνεχίστηκε, αλλά τίποτα δεν άλλαξε και ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε με την άνεσή του τις δοκιμές που ήθελε…

Τσέλσι: Τσεχ (46’ Σβάρτσερ), Ιβάνοβιτς (66’ Αθπιλικουέτα), Κέιχιλ (59’ Νταβίντ Λουίζ), Τέρι, Κόουλ (72’ Μπέρτραντ), Ραμίρες, Φαν Χίνκελ (66’ Μίκελ), Μόουζες (46’ Εσιέν), Όσκαρ 46’ Μάτα), Αζάρ (72’ Τόρες), Λουκάκου (59’ Μπα)

πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x