sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Πού πάει το αγγλικό ποδόσφαιρο;

Η εκπροσώπηση της Αγγλίας ξεκίνησε με έξι ομάδες σε «16» Champions League και «32» Europa League, αλλά πλέον η λογική λέει πως θα μείνει... μάξιμουμ με δύο στη συνέχεια των διοργανώσεων!

Μόνο στα… καλά του δεν είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο, όπως φάνηκε απ’ τους πρώτους αγώνες στους «16» του Champions League, αλλά και τους διπλούς στους «32» του Europa League.

Εκεί όπου οι Άγγλοι είχαν μπει με έξι εκπροσώπους πλέον είναι πολύ πιθανό να μείνουν μόνο με δύο.

Η Έβερτον είναι η μόνη σίγουρη που προκρίθηκε στις κορυφαίες 16 της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Γιουνγκ Μπόις. Αντίο είπαν Λίβερπουλ (στα πέναλτι απ’ τη Μπεσίκτας) και Τότεναμ (έχασε στην Ιταλία απ’ τη Φιορεντίνα κι έμεινε εκτός).

1/3 λοιπόν ο υπολογισμός στο Europa. Όχι ότι τα πράγματα στο Champions League είναι καλύτερα. Η Σίτι έχει χάσει 2-1 απ’ την Μπαρτσελόνα στο νησί και μάλλον θέλει θαύμα για να φέρει τα πάνω-κάτω στη ρεβάνς του «Καμπ Νου».

Η Άρσεναλ… πέταξε αετό απέναντι στην Μονακό του Ζαρντίμ και μετά το 1-3 στο Έμιρεϊτς, θα πρέπει να πάει και να ρίξει τρία(;) στο Πριγκιπάτο για να μην κουνήσει μαντήλι.

Κι όλα αυτά με την Τσέλσι να ‘χει αποσπάσει το 1-1 στην Γαλλία απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν και να κρατάει τη τύχη στα χέρια της σε έναν επαναληπτικό που κρύβει παγίδες στο Λονδίνο, προκειμένου ΕΣΤΩ αυτή να κρατήσει ψηλά τη σημαία στα ευρωπαϊκά σαλόνια μαζί με τα «ζαχαρωτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x