Βέλγιο

Που θα κάτσει ο… Μπίλια;

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λάτσιο και της Σπαρτάκ Μόσχας έχει μπει ο Λούκας Μπίλια και όλα δείχνουν πως η διοίκηση της Άντερλεχτ θα τον παραχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από το 2006, όταν… διέσχισε τον Ατλαντικό για να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, αγωνίζεται με τη φανέλα της Άντερλεχτ. Ο Λούκας Μπίλια, μετά από περισσότερες από 180 εμφανίσεις με τη βελγική ομάδα, αναμένεται να μετακομίσει το καλοκαίρι, αφού οι προσφορές που έχουν φτάσει στα γραφεία του συλλόγου είναι αρκετές και πολύ ενδιαφέρουσες.

Συγκεκριμένα η Σπαρτάκ Μόσχας έχει κάνει την κίνησή της, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Αργεντινού μέσου. Η πρόταση που έχει καταθέσει θεωρείται ικανοποιητική από τη διοίκηση της Άντερλεχτ, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες των ιταλικών εφημερίδων, ο παίκτης μοιάζει επιφυλακτικός. Το πρόβλημά του φέρεται να είναι το κλίμα της Ρωσίας, καθώς και η γλώσσα.

Την επιθυμία του παίκτη να μεταγραφεί σε μια χώρα με… μαλακό καιρό, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Λάτσιο, η οποία δείχνει πρόθυμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του παίκτη. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να προσφέρει περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που η διοίκηση της Άντερλεχτ αξιώνει περίπου 8 εκατομμύρια.

Αυτό, πάντως, που φαίνεται σίγουρο, είναι πως ο Λούκας Μπίλια θα… μεταναστεύσει τον επόμενο Ιούλιο, αφού επιθυμία του είναι να δοκιμάσει τις δυνατότητές του σε ένα πρωτάθλημα καλύτερο από αυτό του Βελγίου.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x