Stoiximan Super League

«Μας γ...σες π...ρα και θα το πληρώσεις»

Βαριές κουβέντες από τον Τάσο Μπακασέτα προς τον διαιτητή του αγώνα Πλατανιάς-Άρης όπως αυτές αναφέρονται στο φύλλο αγώνα. Έφυγε από την πίσω πόρτα ο Σταύρος Μάνταλος. Διαβάστε αναλυτικά.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, άσχημους χαρακτηρισμούς απηύθυνε ο Τασος Μπακασέτας στον διαιτητή της αναμέτρησης, Σταύρο Μάνταλο μετά την αποβολή του στο παιχνίδι του Άρη με τον Πλατανιά.

Η αναφορά του καβαλιώτη ρέφερι αναφέρει ως λεγόμενα του παίκτη του Άρη τα εξής: «Μας γ..σες π...ρα και θα το πληρώσεις. Πουλημένε μας πήρες στον λαιμό σου και μας τελείωσες, εσύ και ο βοηθός σου είστε εργαλεία. Θα το μετανιώσετε πικρά αυτό που κάνατε στον Άρη »

Στην συνέχεια στο φύλλο αγώνα γίνεται λόγος για την παρέμβαση του Σούλη Παπαδόπουλου, με σκοπό η κατάσταση να εκτονωθεί και να πείσει τους παίκτες του να συνεχίσουν τον αγώνα, ενώ ανέφερε ότι ο πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Σκόρδας έμοιαζε σαν «ταύρος σε υαλοπωλείο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάνταλος έφυγε από την πίσω πόρτα των αποδυτηρίων και έτσι μάταια, ο κ. Σκόρδας τον περίμενε για να τον μηνύσει.

Μετά από όλα αυτά, η αποστολή των «κιτρίνων» αποχώρησε τελικά από το γήπεδο.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x