Champions League

Πουρσανίδης: «Αποδείχθηκε ότι κάνει βήματα μπροστά»

Μια απόδειξη ότι ο Ολυμπιακός κάνει βήματα προόδου στην Ευρώπη ήταν η χθεσινή νίκη του επί της Ατλέτικο Μαδρίτης επεσήμανε ο Ηλίας Πουρσανίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Κάνει βήματα προόδου και αυτό αποδείχθηκε με τη χθεσινή νίκη του επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε αυτό στάθηκε ο Ηλίας Πουρσανίδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 σχολιάζοντας στον «αέρα» μαζί με τον Σωτήρη Κωσταβάρα τη χθεσινή επιτυχία των ερυθρόλευκων.

«Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ακόμη πιο έμπειρος και παίρνει συνεχώς εμπειρίες. Μετά τις περσινές εμφανίσεις ο Μίτσελ διαχειρίστηκε ιδανικά και τις δυνάμεις των παικτών του. Η ομάδα είναι πιο έμπειρη και πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη», τόνισε ο Ηλίας Πουρσανίδης και συνέχισε:

«Ήταν εξαιρετικά στημένος ο Ολυμπιακός, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι πάτησε την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός και ρέντα αλλά και έτσι όπως ήταν στημένος τον βοήθησε η τύχη και πήρε τη νίκη. Ήταν μια τεράστια προσπάθεια από όλους. Ήταν υπερπροσπάθεια από όλους. Ο Ολυμπιακός έχει παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο σε άλλα ματς αλλά δεν είχε κερδίσει. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ μυαλωμένα. Δεν πετούσε την μπάλα απλώς για να φύγει, αλλά τις περισσότερες φορές πήγαινε στον Τσόρι», τόνισε ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού ο οποίος συνέχισε σχολιάζοντας το γεγονός ότι η εμφάνισή του ήρθε μετά από αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του.

«Ο Μίτσελ έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτιάξει από την αρχή ομάδες. Και ο Ολυμπιακός και η Ατλέτικο είναι ομάδες προπονητών. Δεν θέλω να πω ότι η Ατλέτικο δεν έχει παίκτες ονόματα αλλά ο Σιμεόνε είναι ο πρωταγωνιστής της», επεσήμανε.

«Με εντυπωσίασε ο Μιλιβόγεβιτς. Ήταν σαν να βλέπω τον Σάμαρη», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x