Δελτία Τύπου

Πράξη δέκατη με ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Μετά το τέλος των αγώνων για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις , οι σύλλογοι της Σούπερ Λιγκ ρίχνονται στη μάχη για τον δέκατο φετινό τους εγχώριο αγώνα, με τον οποίο θα συμπληρωθεί και το

Μετά το τέλος των αγώνων για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις , οι σύλλογοι της Σούπερ Λιγκ ρίχνονται στη μάχη για τον δέκατο φετινό τους εγχώριο αγώνα, με τον οποίο θα συμπληρωθεί και το 1/3 του πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα των αγώνων, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, μπορούν να ανατρέψουν την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα, δίνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το ενδιαφέρον όπως είναι φυσικό αναμένεται να κλέψουν οι αγώνες Ατρόμητος – Πανιώνιος και φυσικά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας ξεκινάει με το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη.Οι κακές καιρικές συνθήκες και η κακή ποιότητα του αγωνιστικού χώρου σίγουρα θα επηρεάσει το παιχνίδι, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των 2 ομάδων να πετύχουν κάποιο τέρμα. Η ισοπαλία στο κουπόνι της William Hill έχει απόδοση 3,00.

Ταυτόχρονα με το παιχνίδιστους Ζωσιμάδες, θα διεξαχθεί και το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Βέροια. Οι Κρητικοί (2,00) πάλεψαν για κάτι θετικό στο Καραϊσκάκη, αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στον πρωταθλητή. Με τις απουσίες των τιμωρημένων Μπαργκάν και Σνάουτσνερ θα παραταχθεί η «Βασίλισσα» στο Γεντί Κουλέ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Λεβαδειακός – Άρης. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από την Ξάνθη με 1-0 και πλέον βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι «Κίτρινοι» (3,90) ταξίδεψαν στη Βοιωτία χωρίς 4 βασικούς παίκτες και ο Πασιαλής προβληματίζεται σχετικά με το πώς θα καταρτίσει την ενδεκάδα. Η ομάδα του Παράσχου έχει τις δυνατότητες να επαληθεύσει το 2,10 που η William Hill προσφέρει για νίκη του Λεβαδειακού.

Την Κυριακή το πρόγραμμα συνεχίζεται με τα παιχνίδια Πανθρακικός– Αστέρας , Ατρόμητος – Πανιώνιος, ΠΑΟΚ–Πλατανιάς και φυσικά το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Καμία από τις ομάδες δεν έχει περιθώρια για επιπλέον βαθμολογικές απώλειες και οι αναμετρήσεις σε όλα τα γήπεδα θα είναι αμφίρροπες.

Στις 11 Νοεμβρίου όπως είναι φυσικό ξεχωρίζει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ της «Ένωσης» και του πρωταθλητή. Οι γηπεδούχοι(9,00), προέρχονται από ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό, η οποία τους έχει αφήσει στην τελευταία θέση του πίνακα. Στην κορυφή συνεχίζουν να βρίσκονται οι Πειραιώτες που θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα. Άγνωστο παραμένει αν η κούραση από το παιχνίδι με τη Μονπελιέ θα επηρεάσει τους φιλοξενούμενους.

Τη Δευτέρα το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το παιχνίδι μεταξύ της Κέρκυρας και του Παναθηναϊκού. Οι Φαίακες συνεχίζουν να παραμένουν χωρίς ήττα εδώ και 5 εβδομάδες και δείχνουν ικανοί να πάρουν κάτι θετικό κόντρα στο «Τριφύλλι». Οι «Πράσινοι» βέβαια έχουν πιο ποιοτική ομάδα και αν έχουν τη βοήθεια της τύχης, θα καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο στο νησί του Ιονίου. Ο άσος έχει απόδοση 5,00, η ισοπαλία 3,20 ενώ η νίκη του ΠΑΟ1,80.

Η William Hill εκτός από τις υψηλές αποδόσεις και την πληθώρα στοιχηματικών επιλογών που προσφέρει για τη Σούπερ Λιγκ, προσφέρει επίσης Ενισχυμένες Αποδόσεις σε συνδυασμούς σκόρερ και νίκη της ομάδας του για τα σημαντικότερα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ

Σάββατο,10 Νοεμβρίου
2,25 ΠΑΣ Γιάννινα, 3,00 Ισοπαλία, 3,50 Ξάνθη
2,00 ΟΦΗ, 3,10 Ισοπαλία, 4,10 Βέροια
2,10 Λεβαδειακός, 3,00 Ισοπαλία, 3,90 Άρης

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου
2,75 Πανθρακικός, 3,20 Ισοπαλία, 2,75 Αστέρας Τρίπολης
1,90 Ατρόμητος, 3,20 Ισοπαλία, 4,50 Πανιώνιος
1,40 ΠΑΟΚ, 4,20 Ισοπαλία, 9,00 Πλατανιάς
9,00 ΑΕΚ, 4,20 Ισοπαλία, 1,40 Ολυμπιακός

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου
5,00 Κέρκυρα, 3,20 Ισοπαλία, 1,80Παναθηναϊκός



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x