Stoiximan Super League

Χωρίς Πράνιτς στη Θεσσαλονίκη

Ο Ντάνιελ Πράνιτς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο ισχίο και αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς του Σαββάτου με τον Άρη.

Απών από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την ενδέκατη αγωνιστική (19:30) θα είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης μέσος από χθες είχε ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο, δεν τις ξεπέρασε και στην προπόνηση της Παρασκευής έκανε ατομικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Σπυρόπουλος και Αποστολόπουλος, όπως και οι Πίντο και Κουίνσι, που ούτως ή άλλως είναι εκτός ομάδας.

Η 20μελής αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου αποτελείται από τους εξής παίκτες: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Νάνο, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ και Φιγκερόα.

Το πιθανότερο είναι ο Ατζαγκούν και ο Μαρινάκης να πάρουν τις θέσεις των Πράνιτς και Τριανταφυλλόπουλου σε σχέση με το ντέρμπι, ενώ θέση διεκδικεί και ο Αμπεΐντ, ειδικά εφόσον ο Γιάννης Αναστασίου αποφασίσει να παίξει με έναν επιθετικό, τον Μπεργκ, κι όχι δίπλα του τον Φιγκερόα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x