Βόλεϊ

«Πράσινη» MVP μετά το ντέρμπι

Η Ζένια Τσίμα ψηφίστηκε ως η πολυτιμότερη παίκτρια της πέμπτης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, μετά την παρουσία της στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στου Ρέντη.

Η καθοριστική συμβολή της Ζένιας Τσίμα στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό της χάρισε τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας της αγωνιστικής.

Η αρχηγός των «πράσινων» ψηφίστηκε ως η κορυφαία παίκτρια του ματς, μετά από 13 πόντους (8/25 επ., 4 άσους, 1 μπλοκ, 54% υπ. Με 38% άριστες), που οδήγησαν την ομάδα της στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου.

«Είναι το τελευταίο που περίμενα κι ευχαριστώ τους προπονητές που με επέλεξαν… Για οποιονδήποτε αθλητή είναι πολύ μεγάλη τιμή να αναδεικνύεται MVP, αλλά δεν το κατάφερα μόνη μου καθώς όλα τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά και το αφιερώνω στις συμπαίκτριες μου», σχολίασε αρχικά, ενώ για το «5Χ5» της ομάδας της τόνισε: «Δεν λέει τίποτα απολύτως το ότι είμαστε αήττητες μετά από πέντε αγώνες. Απλά είναι καλό για την ψυχολογία μας το ότι κερδίζουμε τους αγώνες κι ιδιαίτερα ντέρμπι όπως αυτό στην έδρα του Ολυμπιακού. Εμείς συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν μια νέα δοκιμασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x