Ελλάδα

«Πράσινη» επικράτηση και… ξύλο στο παρκέ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανιωνίου με 70-55, έκανε το 3/3 και κατέκτησε το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τη… σύρραξη Διαμαντίδη-Μπατή στο ημίχρονο!

Το 3/3 στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» που διεξάγεται στο Ρέθυμνο έκανε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν στο τρίτο και τελευταίο τους ματς του Πανιωνίου με 70-55, ωστόσο την αναμέτρηση σημάδεψε το επεισόδιο των αρχηγών των δύο ομάδων Μάριου Μπατή και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια με τη λήξη του πρώτου μέρους και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να τους χωρίσουν! Αμφότεροι αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ και δεν αγωνίστηκαν στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες και video εδώ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του συμπεριλαμβανομένου και του Ραμέλ Κάρι, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί από τα δύο πρώτα ματς του τουρνουά λόγω προβλήματος στον αυχένα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έσπασε το δόντι του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς σε μια διεκδίκηση της μπάλας.

Το ματς



Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου δεκαλέπτου με τον Πανιώνιο να ολοκληρώνει την περίοδο με μικρό πλεονέκτημα, 13-16. Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με επιμέρους 5-1 για τους «κυανέρυθρους», οι οποίος βρέθηκαν στο +7 (14-21) με τον Παναθηναϊκό να απαντά με σερί 8-0 και να ξαναπερνά μπροστά (22-21). Και δεν σταμάτησαν εκεί οι «πράσινοι» με καλή άμυνα και δικό τους επιμέρους 13-3 κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με +11 (35-24).

Χωρίς του αρχηγούς τους επέστρεψαν στο παρκέ οι δύο ομάδες. Εμφανώς πιο επηρεασμένος ο Πανιώνιος που δεν μπορούσε να βρει ρυθμό επιτρέποντας στο «τριφύλλι» να πάρει φόρα και να ξεφύγει στο τέλος της τρίτης περιόδου με 19 πόντους (56-37). Ίδια ήταν η εικόνα και στο τελευταίο δεκάλεπτο με τη διαφορά να κινείται σταθερά περί τους 20 πόντους και τους «πράσινους» να φτάνουν εύκολα στη νίκη με 70-55.

Τα δεκάλεπτα: 13-16, 35-24, 56-37, 70-55

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Γιάνκοβιτς 5(1), Σανγκ 1, Μπράμος, Κάρι 14(2), Μπατίστ 8, Φώτσης 2, Αποστολίδης 4, Λάσμε 2, Ματσιούλις 4, Διαμαντίδης 7(2), Γκιστ 7, Παππάς 13(1), Σκορδίλης

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 7(1), Σταμάτης 3, Μοτσενίγος 2, Ντούβνιακ 4, Μισέλ 6, Μίλμπουρν, Αθανασούλας 5(1), Μπατής 1, Σίμτσακ 6, Καββαδάς, Σαλούστρος 7(2), Λανγκφοντ 14(1), Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x