Πόλο

«Πράσινο» βήμα για Ευρώπη

Σπουδαία νίκη σε ένα συναρπαστικό ματς πήρε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας του ΠΑΟΚ μ ε 9-8 στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης των πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών για τις θέσεις 3-4 της τελικής κατάταξης.

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ πήρε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας 9-8 του ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους ματς της σειράς για τις θέσεις 3-4.

Οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα στο σκορ ένα λεπτό πριν τη λήξη με τον Παπαδόγκωνα και με ένα μπλοκ του Αφρουδάκη στη συνέχεια -σε σουτ του Κόχειλα- κατέκτησαν την πρώτη νίκη στη σειρά και θέλουν μια ακόμα για να «κλειδώσουν» την θέση στη τριάδα.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση στο ματς της Πέμπτης (24/4) στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα που θα κατακτήσει την τρίτη θέση (κρίνεται στις δύο νίκες) θα τσεκάρει το τελευταίο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, ενώ η τέταρτη ομάδα θα αγωνιστεί στο LEN Trophy.

Τα οκτάλεπτα: 9-85-3, 0-0, 1-3, 3-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν., Στελλάτος 1, Κουρλιάφτης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 2, Σπυρόπουλος, Αφρουδάκης Γ. 2, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γερακούδης, Τζαβάρας, Παρασκευόπουλος, Πανταζόπουλος, Χατζηστεφάνου.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης 2, Αληχανίδης Μ. 1, Κόχειλας Ι. 1, Προσινικλής, Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου, Κατσουλάκης, Χατζηγούλας, Σολανάκης 3, Μπεζιλιώτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x