Κύπελλο Ελλάδας

Πράσινοι «κομάντο»

Είναι το ματς της χρονιάς (μέχρι το επόμενο). Και στο μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού υπάρχει μόνο η ανατροπή κόντρα στον ΟΦΗ. Κι ο Αναστασίου θα παρατάξει ό,τι καλύτερο έχει!

Ή τώρα ή ποτέ για τον Παναθηναϊκό. Άπαντες ζουν κι αναπνέουν για τον αυριανό επαναληπτικό του 1-0 με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο. Εκεί όπου ο κόσμος αναμένεται να κατακλύσει κάθε γωνιά του Απόστολος Νικολαΐδης και να σπρώξει την ομάδα του στην ανατροπή.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ουσιαστικά μία απουσία σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια των πράσινων. Κι αυτό διότι θα απουσιάσει απ’ τον αυριανό «τελικό» ο Γιώργος Κουτρουμπής, που αποβλήθηκε κόντρα στην Ξάνθη. Εκ νέου θα λείψουν οι Ντίνας, Μαρινάκης και Μπαϊράμι που συνεχίζουν να προπονούνται ατομικά και δεν είναι σε θέση να προσφέρουν.

Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στους ακρίτες, επανέρχονται στην αποστολή –και εκτός συγκλονιστικού στο αρχικό σχήμα- οι Σίλντενφελντ, Μπεργκ, Πράνιτς και Ζέκα που για λόγους τιμωρίας κι ανασών είχαν χάσει την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η αποστολή αποτελείται απ’ τους: Καπίνο, Ταμπάκη, Κοτσόλη, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x