Betmasters

Πράττει το αυτονόητο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη (και όχι μόνο) των «κόκκινων διαβόλων» απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα μπορούσε κάλλιστα ο Παναθηναϊκός να είναι, αν ήταν φυσικά ίδια η κλήρωση, στη θέση της Κλαμπ Μπριζ και να ετοιμάζεται να δώσει ένα μεγάλο παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» από το να τραβιέται στα αχαρτογράφητα σύνορα της ανατολικής (ποδοσφαιρικής μόνο) Ευρώπης. Το «τριφύλλι», πέραν του δεύτερου ημιχρόνου στη «Λεωφόρο», δεν έδειξε τίποτα απολύτως στον τρίτο προκριματικό. Ακόμη και στο 0-0 του 45λεπτου στο «Μπρέιντελ» φαινόταν εύθραυστη η ομάδα του Αναστασίου, η οποία δικαιολογημένα αποκλείστηκε. Η Κλαμπ Μπριζ υπήρξε μέτρια κι ας πέρασε!

Σίγουρα θα είναι πιο έτοιμη απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δύσκολα θα μπορέσει ν΄ απειλήσει τους Άγγλους με αποκλεισμό. Πολλά θα κριθούν στο πρώτο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ καλείται να κερδίσει και να πάρει σκορ πρόκρισης, στην επιστροφή της στην ελίτ μετά από ένα χρόνο απουσίας! Αν δεν το κάνει, στο «Μπρέιντελ» θα έχει σημαντικό πρόβλημα. Η φιλοξενούμενη έχει να δώσει το «παρών» σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ από τη σεζόν 2005/2006. Στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έχει πέντε προκρίσεις σε ισάριθμες σειρές, παίζει, όμως, για πρώτη φορά στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ!

Οι Βέλγοι είναι πιο έτοιμοι από τους Άγγλους: Έδωσαν τρίτο προκριματικό γύρο με τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο έχασαν στη «Λεωφόρο» με 2-1 όπως είπαμε και κέρδισαν με 3-0 στο εντός έδρας ματς. Στην Pro League, μετά την κακή εκκίνηση με τη Σιντ Τρουίντεν εκτός (ήττα με 2-1, αντί για 5-1!), επικράτησαν στο «Μπρέιντελ» των Μαλίν (3-0) και Κόρτραϊκ (2-1) κι ενδιάμεσα έμειναν στο 0-0 στο Σαρλερουά. Η Μπριζ του Μισέλ Πρεντόμ είναι περυσινή Κυπελλούχος Βελγίου κι έφτασε ως τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ! Ποτέ δεν έχει κερδίσει επί αγγλικού εδάφους, με εννέα ήττες απολογισμό σε έντεκα αγώνες.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι ξανά σημαντικά κι αυτή τη φορά αναμένεται να φανούν περισσότερο απ΄ ό,τι με τους «πράσινους». Όλα εξαρτώνται από τη Γιουνάιτεντ στο ζευγάρι. Ο Ντε Χέα περιμένει τη μεταγραφή στη Ρεάλ και δεν θα παίξει για μία ακόμη φορά, με τον Ρομέρο να είναι σταθερός στα δύο 1-0 της Μάντσεστερ στην Πρέμιερ Λιγκ με Τότεναμ εντός και Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ. Ο Φελαϊνί δεν αγωνίστηκε, λόγω τιμωρίας, στο Πρωτάθλημα και θα χρησιμοποιηθεί, μάλλον, ως αναπληρωματικός. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ένα σημαντικό πρόβλημα στα 180 λεπτά ποδοσφαίρου στο Νησί, ως τώρα. Έκαναν ευκαιρίες με το σταγονόμετρο και πρέπει να ξεμπουκώσουν. Η άμυνα της Μπριζ προσφέρεται για κάτι τέτοιο!

Ο «άσος» είναι λογική επιλογή… Αν και τόσο χαμηλές αποδόσεις σπάνια προτείνουμε, για συμπλήρωμα ή για «τοκογλυφία» προσφέρεται. Το σενάριο να προηγηθεί η Μάντσεστερ από το ημίχρονο είναι καλό (το έκανε και στα δύο ματς Πρέμιερ), όπως το Over 2,5 και το 4-6 γκολ. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, όμως δεν πρέπει να συγκρίνεται αυτή η Μπριζ με την περυσινή. Η απόστασή τους, τη δεδομένη στιγμή, είναι μεγάλη, όπως και η αντίστοιχη με τη Μάντσεστερ (παρά το γεγονός πώς αυτή δεν εντυπωσιάζει). Συν τοις άλλοις, οκτώ ή εννέα απουσίες για έναν προπονητή – ακόμη και μακρόχρονες – δεν είναι και μικρό πράγμα. Aξίζει ν΄ αναφερθεί πώς ο «άσος» παρουσιάζει μία ανοδική πορεία και το «διπλό» πτωτική. Υπάρχει, δηλαδή, μερίδα του παικτικού κοινού που δεν βλέπει τόσο άνετο βράδυ για τη Γιουνάιτεντ. Το κρατάμε…

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
110. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: 1 (1,22)
110. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: 1 Η – 1 Τ (1,60)
110. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: OVER 2,5 (1,55)
110. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: 4-6 ΓΚΟΛ (2,40)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x