Επικαιρότητα

Πρέβεζα: Ο γιος συνελήφθη για κλοπή και χασίς και ο πατέρας για παράνομη οπλοκατοχή

Ο νεαρός δράστης που είχε πραγματοποιήσει διάρρηξη σε αμάξι εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά από τις αρχές, «φορτώθηκε» και με άλλες κατηγορίες, ενώ πήρε στο λαιμό του και τον πατέρα του.

Είχε... συνέχεια η διάρρηξη ενός αυτοκινήτου στο Κανάλι Πρέβεζας που σήμανε συναγερμό στους αστυνομικούς της Ασφαλείας και του τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης. Ο νεαρός δράστης, που εντοπίστηκε μέσα σε λίγη ώρα, «φορτώθηκε» και με άλλες κατηγορίες, ενώ πήρε στο λαιμό του και τον πατέρα του!

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για την κλοπή με λεία διάφορα αντικείμενα και έγγραφα, ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 31χρονο Έλληνα δράστη που τα είχε μαζί του.

Ο νεαρός συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στην περιοχή Καναλλάκι, όπου κατασχέθηκαν τρία ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε συνταγή γιατρού αλλά και έξι φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm. Σαν να μην ήταν αρκετό αυτό, διαπιστώθηκε ότι σε μια «καβάντζα» σε υπαίθριο χώρο έκρυβε μία συσκευασία με 15 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα» και άλλα δύο ναρκωτικά χάπια.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε ένα πιστόλι των 9 mm με οκτώ φυσίγγια πάνω στον 58χρονο πατέρα του, ο οποίος συνελήφθη καθώς δεν διέθετε άδεια για το όπλο. Έτσι, παραπέμφθηκαν και οι δυο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, με τον 31χρονο να κατηγορείται για κλοπή, αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών και τον πατέρα του για παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x