Betmasters

Πρέμιερ Αγγλίας: Σκέψεις για ροτέισον

Οι πολλές και απαιτητικές υποχρεώσεις αναγκάζουν Κόντε και Γκουαρντιόλα να προβούν σε κάποιες αλλαγές απόψε κόντρα σε Σουόνσι και Σαουθάμπτον.

Σήμερα διεξάγεται το κυρίως μενού της πρώτης φετινή εμβόλιμης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας. Ασταμάτητη η Σίτι, αντεπιτίθεται η Τσέλσι.

Ανάλυση

Άρσεναλ – Χάντερσφιλντ
Τα χρειάστηκε η Άρσεναλ κόντρα στην Μπέρνλι, αλλά πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη με 1-0 χάρη σε πέναλτι του Σάντσες στις καθυστερήσεις. Βρίσκεται στην πρώτη τετράδα. Τέταρτο under στα πέντε τελευταία σε Αγγλία και Γιουρόπα. Από ίωση ταλαιπωρείται ο Οζίλ και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή αν θα παίξει. Τρέχει ένα σερί 11 κολλητών νικών στο Έμιρεϊτς για την Πρέμιερ Λιγκ. Θα παίξει με 3-4-3 και τους Γουέλμπεκ, Λακαζέτ και Σάντσες στην επίθεση. Η Χάντερσφιλντ έπαιξε καταπληκτικά κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά υπέκυψε με 2-1 στο όριο. Έφτασε πολύ κοντά στον βαθμό, αλλά έμεινε με την όρεξη. Δεν παίζουν οι μέσοι Πάρα, Μπίλιγκ και Πάλμερ. Ο Μουνιέ θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στο 4-5-1 των φιλοξενούμενων. Τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της ήταν over. Ξεκάθαρη επιλογή ο άσος, αλλά κινείται με το ζόρι στο 1.20. Ακόμα και το over στο 1.50 δεν έχει λογική, αφού περιμένω την Χάντερσφιλντ να παίξει κλειστά.

Μπόρνμουθ – Μπέρνλι
Θετικός κρίνεται ο βαθμός της Μπόρνμουθ στην Ουαλία κόντρα στη Σουόνσι με 0-0. Έβαλε τέλος σε ένα σερί δύο νικών. Έφτασε τα τέσσερα διαδοχικά no goal. Ο επιστρέφει ο πολύτιμος ακραίος αμυντικός Φράνσις. Δεν παίζουν Ντεφόε και Στάνισλας. Με 4-2-3-1 απόψε και τους Πίου, Άιμπ και Κινγκ πίσω από τον φουνταριστό Γουίλσον. Η Μπέρνλι μετά από τρεις κολλητές νίκες ηττήθηκε πολύ δύσκολα από την Άρσεναλ με 1-0. Έφτασε πολύ κοντά στον βαθμό, αλλά τον έχασε στις καθυστερήσεις. Μεγάλο της όπλο η άμυνα. Ένα γκολ μόνο έχει δεχτεί στα τέσσερα τελευταία. Συμπλήρωσε τέσσερα σερί under και επτά no goal στα επτά πιο πρόσφατα. Δεν αλλάζει το 4-5-1 με τον Βόουκς στην κορυφή της επίθεσης. Οι Χέντρικ και Γκούντμουνσον θα ξεκινήσουν στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής. Αναρωτιέμαι από πού κι ως πού δίνεται σε ξεκάθαρες αποδόσεις αουτσάιντερ η εξαιρετική ως τώρα Μπέρνλι, που όχι μόνο κρατιέται στα ψηλά, αλλά έχει παίξει και με τους περισσότερους μεγάλους δείχνοντας χαρακτήρα. Στα δικά μου μάτια το Χ2 είναι ξεκάθαρο.

Τσέλσι – Σουόνσι
Χάλασε τη γιορτή της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1 με τον Γουίλιαν στο 85’ και ενώ μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Επειδή έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα διαδοχικών αγώνων ο Κόντε αναμένεται να προβεί σε 2-3 αλλαγές απόψε. Συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Νοκ άουτ οι Λουίς και Μπατσουαγί. Θα παίξει με ένα καθαρό 3-5-2 και τον Αζάρ λίγο πιο πίσω από τον φουνταριστό Μοράτα. Η Σουόνσι παλεύει φιλότιμα, αλλά αποδεικνύεται πολύ λίγη. Κόλλησε στο 0-0 με την Μπόρνμουθ, σε ένα τελικό για την ίδια ώστε να αναρριχηθεί βαθμολογικά. Είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά στάθηκε άτυχη. Πέντε ήττες και μία ισοπαλία στην τελευταία εξάδα αγώνων της. Τουλάχιστον στο τελευταίο κατάφερε να κρατήσει μετά από καιρό απαραβίαστη την εστία της. Σε 15 εκτός έδρας συγκρούσεις της με την Τσέλσι μετράει 10 ήττες και 5 ισοπαλίες. Με 4-4-2 και Αγιού – Μπονί στην επίθεση για να χτυπήσει στην κόντρα. Ο άσος λογικά θα επιβεβαιωθεί, αλλά αξίζει μόνο στο χάντικαπ. Δεν ξέρω αν θα τον αγοράσω υπό τον φόβο επαγγελματικής νίκης των γηπεδούχων.

Έβερτον – Γουέστ Χαμ
Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό για την Έβερτον. Μετά την βαριά πεντάρα από την Αταλάντα στο Γιουρόπα Λιγκ δέχτηκε ένα ντόρτι στο πρωτάθλημα από τη Σαουθάμπτον. Ο υπηρεσιακός Άνσγουορθ συνεχίζει στον πάγκο, αλλά αδυνατεί να βγάλει την ομάδα από το τέλμα. Φήμες αναφέρουν πως άμεσα θα αναλάβει ο Αλαρντάις. Πλήγμα η απουσία του πρώτου σκόρερ Νιασέ. Μετράει πέντε διαδοχικά over σε Αγγλία και Ευρώπη. Τα τέσσερα ήταν over 3,5. Η Γουέστ Χαμ συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη μετά το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Λέστερ. Ο Κουγιατέ ισοφάρισε στο 45’. Πάλεψε για την ολική ανατροπή στη συνέχεια, αλλά δεν μπόρεσε. Τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της ήταν goal/goal. Αγνοεί το τρίποντο εδώ και επτά εξόδους. Με Αγιού, Κάρολ και Λαντσίνι θα παίξει στην επίθεση επιλέγοντας ένα αρκετά επιθετικό 3-4-3 για εκτός έδρας ματς. Δεν βρίσκονται στα καλά τους οι δύο ομάδες, αλλά η Έβερτον δείχνει να έχει πετάξει λευκή πετσέτα και χρειάζεται άμεσα ένα ηλεκτροσόκ. Μέχρι να έρθει αυτό θα την κοντράρω. Χ2.

Στόουκ – Λίβερπουλ
Ηττήθηκε από την ουραγό Κρίσταλ Πάλας με 2-1 η Στόουκ και αδυνατεί να βρει ένα σταθερό αγωνιστικό προφίλ. Πληρώνει τα μαζεμένα αμυντικά λάθη της. Στην τελευταία τριάδα αγώνων έχει δεχτεί έξι γκολ. Τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της ήταν goal/goal και over. Λείπει ο κίπερ Μπούτλαντ. Θα προσπαθήσει να επιτεθεί παρά την ανωτερότητα της αντιπάλου της παίζοντας με 3-4-3 και τους Χεσέ, Μότιγκ και Σακίρι στην επίθεση. Μέσα από τα χέρια της έχασε η Λίβερπουλ τη νίκη στον εντός έδρας αγώνα με την Τσέλσι δεχόμενη την ισοφάρισε πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Είχε προηγηθεί με τον Σαλάχ στο 65’. Έχει δεχτεί 16 γκολ στις έξι φετινές της εξόδους, κάτι που δεν την τιμάει σε καμία περίπτωση. Συμπλήρωσε έξι αγώνες δίχως ήττα σε Πρέμιερ και Τσάμπιονς Λιγκ. Έφτασε τα έξι over στα επτά τελευταία ματς. Επικράτησε στο Μπριτάνια τα δύο προηγούμενα χρόνια με 2-1 και 1-0. Με 4-3-3 και τους Φιρμίνο, Σαλάχ και Μανέ στην επίθεση. Η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων οδηγεί ξεκάθαρα στο αμφίσκορο. Η Στόουκ στην έδρα της σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ η Λίβερπουλ βγάζει τρομερή ενέργεια επιθετικά, αλλά συνεχίζει να κουτουλάει πίσω. Πολύ πιθανό goal/goal.

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον
Αυτό που κάνει τους τελευταίες μήνες η Σίτι δεν έχει προηγούμενο. Ρεκόρ πρωταθλήματος με 11 διαδοχικές νίκες φτάνοντας παράλληλα τις 18 σε όλες τις διοργανώσεις. Δείχνει να μην έχει αντίπαλο. Τελευταίο της θύμα η Χάντερσφιλντ, της οποίας επικράτησε πολύ δύσκολα με 2-1. Τα γκολ οι Αγουέρο και Στέρλινγκ, οι οποίοι έφεραν τούμπα την κατάσταση. Έφτασε τα πέντε over στα έξι τελευταία ματς. Λείπει ο Στόουνς, ενώ λογικά θα υπάρξουν 2-3 αλλαγές ακόμα. Ο Ζεσούς θα ξεκινήσει στην κορυφή του 4-1-4-1, ενώ στη μεσαία γραμμή θα παίξουν Σρέρλινγκ, Σανέ, Σίλβα και Ντε Μπρόινε. Η Σαουθάμπτον έρχεται από την καλύτερή της φετινή εμφάνιση σκορπώντας με 4-1 την Έβερτον. Δύο γκολ ο καταπληκτικός Όστιν, ο οποίος δίνει μάχη για τη θέση του φουνταριστού με τον Γκαμπιαντίνι στο 4-5-1 των φιλοξενούμενων. Ο Πελεγκρίνο κάθεται πιο άνετα στην καρέκλα του, αλλά χρειάζεται κι άλλα μεγάλα αποτελέσματα. Τα 8 από τα 12 τελευταία παιχνίδι της Σαουθάμπτον ήταν no goal. Μικρός ο άσος για την διαστημική Σίτι, που λογικά θα κερδίσει. Η Σαουθάμπτον θα παλέψει και όσο αντέξει. Οριακά προς over, αλλά δεν πληρώνει. Αν ψάξουμε την πιο value απόδοση πρέπει να ρισκάρουμε στο goal/goal που πσοφέρεται πάνω από τον διπλασιασμό.

Δες όλα τα προγνωστικά της Πρέμιερ Λιγκ στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x