Betmasters

Πρέμιερ Λιγκ: Παραδόσεις που πληρώνουν στην Boxing Day

H Boxing Day είναι θεσμός στην Αγγλία και απόψε διεξάγεται η 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με αγώνες που αναμένεται να καθηλώσουν.

Πάμε να δούμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία της σημερινής αγωνιστικής στην Πρέρμιερ Λιγκ της Αγγλίας, αλλά και τι κάνουν οι ομάδες παραδοσιακά αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Η Γιουνάιτεντ μετά τη φυγή του Μουρίνιο έριξε πέντε γκολ στην Κάρντιφ και σήμερα υποδέχεται τη Χάντερσφιλντ. Είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη σε Boxing Day έχοντας 60 βαθμούς, ενώ στο Ολντ Τράφορντ έχουν σημειωθεί τα περισσότερα γκολ συνολικά σε Boxing Day κρατώντας το ρεκόρ με 51 τέρματα ως τώρα.

H Κάρντιφ αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας και υπάρχει την αναμέτρηση ακολουθεί ένα εντυπωσιακό στατιστικό. Τελευταία νίκη των Ουαλών σε Boxing Day σημειώθηκε το 2012. Μαντέψτε ποια κέρδισε τότε; Την Πάλας που συγκρούεται και σήμερα.

Ματς με ιδιαιτερότητες στο Ανφιλντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Νιούκαστλ. Αρχικά ο Μπενίτεθ αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του με την οποία κατέκτησε τα πάντα εκτός από πρωτάθλημα. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της Λίβερπουλ με 18 νίκες και 4 ισοπαλίες εντός έδρας σε 22 αγώνες στο Ανφιλντ. Το 1994 κέρδισε στο συγκεκριμένο γήπεδο τελευταία φορά η Νιούκαστλ.

Εξι φορές έχει αντιμετωπίσει η Τότεναμ την Μπόρνμουθ σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, ανεξαρτήτως έδρας και μετράει 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Μάλιστα δεν έχει δεχτεί γκολ ακόμα στο Λονδίνο από τη συγκεκριμένη αντίπαλο.

Δες όλες τις αποδόσεις των σημερινών αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ που προκαλούν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x