Betmasters

Πρέμιερ Λιγκ: Ψάχνει… θύμα η Γιουνάιτεντ

Το εξιλαστήριο θύμα που θα πληρώσει τα σπασμένα για την εντός έδρας ήττα από τη Σίτι ψάχνει απόψε η Γιουνάιτεντ στο πρόσωπο της Μπόρνμουθ.

Πολλά μεγάλα φαβορί έχουν θεωρητικά εύκολα έργο απόψε κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ανάλυση

Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι

Επιτέλους νίκη για τη Σουόνσι, η οποία επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Μπρομ μετά από οχτώ αγώνες δίχως τρίποντο. Ο Κλεμέντ νιώθει λίγο πιο άνετα, αφού αν δεν έπαιρνε το ματς μάλλον κούναγε μαντήλι. Πέντε under στα έξι τελευταία ματς. Η Σίτι καθάρισε και τη Γιουνάιτεντ στο τοπικό ντέρμπι μίσους με 2-1 και πλέον δεν την κουνάει κανείς από την κορυφή. Πραγματικά είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τόσο μεγάλη βαθμολογική διαφορά στην Πρέμιερ Λιγκ από τόσο νωρίς. Κερδίζει από συνήθεια πλέον. Λείπουν Κομπανί και Στόουνς. Θα παίξει με 4-1-4-1 και τον Αγουέρο αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Ξεκάθαρο το διπλό, αλλά απορρίπτεται λόγω απόδοσης. Επειδή η Σίτι προσφάτως δείχνει να… αγαπάει τα 2-1 θα πάω στο καλοπληρωμένο goal/goal.

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ

Μεγάλη νίκη για τη Γουέστ Χαμ με 1-0 επί της Τσέλσι. Έξαλλα πανηγύρια στο τέλος. Πρώτη νίκη του Μόγιες στον πάγκο. Έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί οχτώ αγώνων. Λείπουν οι αμυντικοί Φόντε και Κόλινς. Με άγνοια κινδύνου και 3-4-3 απόψε έχοντας στην επίθεση του Αρναούτοβιτς, Λαντσίνι και Αντόνιο. Η Άρσεναλ κόλλησε στο 1-1 εκτός με τη Σαουθάμπτον και τρέχει και δεν φτάνει. Εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος τις δυναμικότητάς της. Λείπει ο Μουστάφι, χτύπησε και ο Ράμσεϊ. Ο Βενγκέρ δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο κι άλλη γκέλας. Είχε προηγηθεί και το 1-3 από τη Γιουνάιτεντ. Δεν αλλάζει το 3-4-3 με Οζίλ, Λακαζέτ και Σάντσες στην επίθεση. Τρομερή πίεση στις δύο ομάδες. Η Γουέστ Χαμ κέρδισε την Τσέλσι και πήρε τα πάνω της, η Άρσεναλ είναι ανώτερη και δεν έχει κανέναν περιθώριο. Προς goal/goal.

Νιούκαστλ – Έβερτον

Η Νιούκαστλ ηττήθηκε με 3-2 από την Έβερτον και συνέχισε τις απαράδεκτες εμφανίσεις του τελευταίου μήνα. Μόνο μία ισοπαλία έχει στα επτά πιο πρόσφατα. Κινδυνεύει να βρεθεί κάτω από τη ζώνη της παραμονής. Με 4-2-3-1 απόψε και τους Πέςρες, Ρίτσι, Ατσού πίσω από τον φουνταριστό Γκέιλ. Η Έβερτον πήρε με το σπαθί της και μπόλικη δόση τύχης το 1-1 από τη Λίβερπουλ στο τοπικό ντέρμπι. Τέσσερις βαθμούς σε δύο ματς με τον Αλαρντάις στον πάγκο. Ανεβασμένη η ψυχολογία των παικτών. Ο ακραίος αμυντικός Μπέινς απουσιάζει. Με ένα άκρως επιθετικό 4-3-3 απόψε έχοντας μπροστά τους Λένον, Νιασέ και Σίγκουρτσον. Περίεργο ματς με ιδιαιτερότητες. Ο Αλαρντάις επιστρέφει ως αντίπαλος της Νιούκαστλ. Γνωρίζει τα κατατόπια και πως θα κουμαντάρει την πρώην ομάδα του. Θα πάω με την αύρα της Έβερτον ρισκάροντας στο Χ2.

Σαουθάμπτον – Λέστερ

Η Σαουθάμπτον έμεινε στο 1-1 με την Άρσεναλ. Ματς που θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε. Στο τέλος κινδύνευσε περισσότερο να το χάσει. Μόνο μία νίκη στα επτά τελευταία. Χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Τελικός το σημερινό, αφού ακολουθεί η Τσέλσι το Σάββατο. Μόνο στο ένα από τα οχτώ τελευταία κράτησε το μηδέν. Με Γκαμπιαντίνι αιχμή του δόρατος στην επίθεση στο 4-2-3-1. Η Λέστερ οργιάζει με τον ΠΙέλ στον πάγκο, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και βγάζοντας τρομερή ενέργεια στο χορτάρι. Μεγάλο διπλό επί της Νιούκαστλ με 3-2. Μόνο μία ήττα στα επτά τελευταία και αυτή στο όριο από τη διαστημική Σίτι. Λείπουν Τζέιμς και Χουτ. Με 4-4-1-1 και απόψε έχοντας μπροστά τον Βάρντι και από πίσω το Γκρέι ως κρυφό κυνηγό. Πιθανό goal/goal. Δυνατή εντός η Σαουθάμπτον, δείχνει να πιάνει ταβάνι η Λέστερ. Από 1-1 ξεκινάει…

Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ

Άτυχη σε αρκετές περιπτώσεις η Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον. Κόλλησε στο 1-1. Τουλάχιστον συμπλήρωσε δέκα ματς αήττητη. Λείπουν Ματίπ και Μορένο. Δεν θέλει με τίποτα να γκελάρει σε δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι. Φουλ επίθεση, με 4-3-3 και τους Φιρμίνο, Σαλάχ και Μανέ μπροστά. Η Γουέστ Μπρομ είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα στην κατηγορία πλέον συμπληρώνοντας 14 ματς δίχως νίκη. Έχει επτά ισοπαλίες και επτά ήττες. Δεν μπόρεσε να τσιμπήσει τίποτα ούτε κόντρα τη Σουόνσι χάνοντας με 1-0. Η ψυχολογία στο ναδίρ. Ο Πάρντιου έχει δύο διπλά στο Ανφιλντ ως προπονητής της Πάλας. Μένει να δούμε αν θα τριτώσει το καλό για τον ίδιο και με τη Γουέστ Μπρομ. Με 4-3-3 οι φιλοξενούμενοι. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Οι Ροντρίγκες, Ροντόν και Κανού στην επίθεση. Κερδίζει η Λίβερπουλ και λογικά εύκολα. Δεν αποκλείω να σκοράρει και η Γουέστ Μπρομ κάνοντας την αναμέτρηση ροντέο και δίνοντας αξία στο combo άσου και over.

Μάντσεστερ Γιουν. – Μπόρνμουθ

Η Γιουνάιτεντ έπαιξε τα ρέστα της όσον αφορά τον τίτλο, αλλά έμεινε με την όρεξη χάνοντας από τη μισητή Σίτι με 2-1. Έτσι το παραμύθι κάπου εδώ τελειώνει παρότι θεωρητικά είναι νωρίς. Ο Μουρίνιο τα έβαλε με τη διαιτησία για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ερέρα. Δεν θα έδει απόψε τον Πογκμπά. Θα παίξει με 4-2-3-1 και τους Μαρσιάλ, Ράσφορντ, Μάτα πίσω από τον Λουκάκου. Η Μπόρνμουθ πάει ως πρόβατο επί σφαγή στο Μάντσεστερ. Θα βρει μια αποφασισμένη αντίπαλο. Έρχεται από το 2-2 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Δύο γκολ ο έμπειρος Ντεφόε. Εντός δεν στρίβει, αλλά μακριά από την έδρα της έρχεται από τέσσερα ματς δίχως ήττα. Με 4-2-3-1 θα παραταχθεί στο Ολντ Τράφορντ έχοντας τον Ντεφόε αιχμή του δόρατος στην επίθεση και τους Στάνισλας, Φρέιζερ και Κινγκ από πίσω. Χαμηλά ο άσος, οριακά αποδεκτός συνδυαστικά με το over.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά της Πρέμιερ Λιγκ από το betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x