Γενικά

Πρεμιέρα NSX και Civic Type R στη Γενεύη για τη Honda

Το Civic Type-R και το NSX θα ανοίξουν τον κύκλο των παρουσιάσεων της Honda στην 85η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2015.

Σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για τη Honda στην Ευρώπη, όλα τα μοντέλα της εταιρείας θα είναι νέα ή ανανεωμένα το 2015, ενώ πολλά παρουσιάζονται σε εκδόσεις παραγωγής για πρώτη φορά στο 85ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο. Μοντέλα υψηλών επιδόσεων για το δρόμο και την πίστα, οικογενειακά αυτοκίνητα και ένα πρωτότυπο κυψελών καυσίμου θα δώσουν το παρών στο περίπτερο της Honda.

Η επιστροφή δύο θρύλων
Στη Γενεύη θα εορταστεί η παγκόσμια πρεμιέρα της έκδοσης παραγωγής του Honda Civic Type R. “Αγωνιστικό αυτοκίνητο για το δρόμο” θα είναι το πιο extreme Type R που έχει κατασκευαστεί ποτέ με συναρπαστικές επιδόσεις και δυναμική συμπεριφορά που θέτουν νέα πρότυπα στην κατηγορία. Νέος κινητήρας 2.0lt VTEC Turbo της Honda – σε παγκόσμια πρωτιά - δυναμικό λειτουργικό στυλ και καινοτόμες, νέες τεχνολογίες πλαισίου συνδυάζονται για να προσφέρουν μία άκρως απολαυστική οδηγική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x