Μαχητικά Αθλήματα

Πρεμιέρα για το K1MBO

Το K1MBO κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουνίου, με σκοπό όχι μόνο σειρά διοργανώσεων kickboxing, αλλά και την ανάδειξη Ελλήνων πρωταθλητών που έχουν τα φόντα να ξεχωρίσουν και στο εξωτερικό.

Ολοένα και πληθαίνουν τα νέα ελληνικά promotions στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων. Το καλοκαίρι θα κάνει δυναμικό μπάσιμο στο προσκήνιο το K1MBO. Η πρώτη διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου, στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στο κλειστό του Αγίου Θωμά (έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πάνω από 2.000 άτομα).

Εμπνευστής της διοργάνωσης, υπεύθυνος για το στήσιμό της και το matchmaking είναι ο Χρήστος Παπαναγιώτου, με αγωνιστικό παρελθόν στο στιλ του Sanda και του Thai. Εδώ και ένα χρόνο συνεχίζει την ενασχόλησή του με τα μαχητικά αθλήματα, αποτελώντας τον «σύνδεσμο» των Κ-1, SuperKombat και Enfusion με τη χώρα μας. Ήδη τρεις Έλληνες fighters (Στοφορίδης, Παλτατζής και Κακουμπάβας) έχουν αγωνιστεί σε μεγάλα γκαλά του εξωτερικού, και έπονται κι άλλοι.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος πολύ δυνατά εγχώρια ονόματα του kickboxing (απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθούν τα main events), ενώ θα κλείσουν ζευγάρια και σε άλλα στιλ (Muay Thai, Boxing). Το event θα προσελκύσει αρκετά μάτια απ’ το εξωτερικό, όπως του Mr SuperKombat, Eduard Irimia κι όσοι ξεχωρίσουν είναι πιθανό να τους δοθεί η ευκαιρία συμμετοχής σε μεγάλη διοργάνωση εκτός των συνόρων.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x