Πόλο

Πρεμιέρα με «καταιγίδα» Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Καταιγιστικοί ήταν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη στην πρεμιέρα του Α’ ομίλου της Α1 πόλο γυναικών, όπου επικράτησαν του Εθνικού (18-4) και του Ρεθύμνου (23-2) αντίστοιχα.

Έθεσαν τους «όρους» τους με το «καλημέρα»!

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη ξεκίνησαν ιδανικά την φετινή σεζόν στην Α1 πόλο γυναικών, παίρνοντας άνετες νίκες κόντρα σε Εθνικό και ΝΟ Ρεθύμνου αντίστοιχα.

Οι ερυθρόλευκες υποδέχτηκαν τις συντοπίτισσες στην κοινή τους έδρα για το ντέρμπι του Πειραιά και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη, παρά τις ηχηρές απουσίες της Αλεξάνδρας Ασημάκη και της Φιλιώς Μανωλιουδάκη, που έλειψαν λόγων μικροτραυματισμών.

Ο Ολυμπιακός πήρε φόρα μετά το δεύτερο οκτάλεπτο και έριξε στροφές πριν το φινάλε, έχοντας πρώτη σκόρερ την Ελευθερία Πλευρίτου, ενώ από τρία πέτυχαν Αβραμίδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου και η Φραγκιουδάκη του Εθνικού.

Εθνικός – Ολυμπιακός 4-18
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-5, 1-7, 1-3
Εθνικός (Τσόκος): Μπίσμπα 1, Φραγκιοδάκη 3.
Ολυμπιακός (Παυλίδης): Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου Ελ. 4, Σώρα 1, Αβραμίδου 3, Πλευρίτου Μ. 3, Έμολο 1, Πλευρίτου Β. 1, Μπιανκόνι 2, Φουντωτού 1.

Σαρωτική ήταν και η Βουλιαγμένη, που επιβλήθηκε 23-2 του Ρεθύμνου.

Χωρίς κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκειά του παιχνιδιού, οι παίκτριες του ΝΟΒ δέχτηκαν δύο γκολ μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο και, από κει και πέρα, αφόπλισαν πλήρως τις Ρεθυμνιώτισσες, για να φτάσουν στην μεγάλη νίκη.

Από τέσσερα γκολ πέτυχαν για την Βουλιαγμένη οι Χυδηριώτη και Ξενάκη.

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Ρεθύμνου 23-2
Τα οκτάλεπτα: 5-2, 7-0, 4-0, 7-0
Βουλιαγμένη (Καμμένου): Τσουκαλά 2,Χυδηριώτη 4, Μαστροκάλου 1, Πρωτόπαπα 3, Ξενάκη 4, Μαυρωτά Ιφ.2, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου 2, Σελετοπούλου 1, Κοντογιάννη 1, Κοκκινάκη 1, Αντωνιάδη 1.
ΝΟ Ρεθύμνου (Φιτσανάκης): Μαυρέλλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1.

Η επόμενη (2η) αγωνιστική του Α’ ομίλου:
Σάββατο 29/10
Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός (16:30)
Εθνικός-ΝΟ Ρεθύμνου (17:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x