Europa League

«Πρέπει να εκπλήξουμε τον ΠΑΟΚ»

Αποφασισμένοι να κάνουν την έκπληξη είναι οι παίκτες της Σαχτέρ Καργκάντι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλεξάντρ Μόκιν σε ιστοσελίδα του Καζακστάν.

Στο στοιχείο της έκπληξης, αφού η Σαχτέρ Καραγκάντι αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Αλεξάντρ Μόκιν.

«Η διάθεση στην ομάδα είναι εξαιρετική. Κάναμε σωστή προετοιμασία γι' αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να αποσυναρμολογήσουμε τον αντίπαλο γι' αυτό και μελετήσαμε το παιχνίδι τους. Ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρή ομάδα, πολύ καλή και δυνατή στην επίθεση», τόνισε ο 32τερματοφύλακας των Καζάκων στην «vesti.kz» και υπογράμμισε:

«Θα έχουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, επειδή ο αντίπαλος θα έχει ιδέα του τρόπου που παίζουμε μέχρι τώρα. Είναι απαραίτητο να τους εκπλήξουμε. Θα προσπαθήσουμε να αποτελέσουμε την έκπληξη».

Καταλήγοντας, ο διεθνής πορτιέρο μίλησε για το αν εκείνος και οι συμπαίκτες του κάνουν κάποιου είδους… τελετουργικό για καλή τύχη και απάντησε: «Οι παίκτες είναι προληπτικοί άνθρωποι. Κάποιος μπορεί να φορέσει... δαντελωτές κάπως μπότες ή να κάνει κάτι άλλο. Δεν κάνουμε δηλώσεις. Υπάρχει μία παροιμία που λέει "εμπιστοσύνη στον Θεό", αλλά ο καθένας πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x