Βόλεϊ

«Πρέπει να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Μόνο η… ισοφάριση της σειράς κόντρα στην ΑΕΚ είναι στο μυαλό του προπονητή του Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών, Γιάννη Νικολάκη.

Με στόχο την ισοφάριση της σειράς θα παραταχθούν οι παίκτριες βόλεϊ του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Νικολάκης.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» επεσήμανε επίσης ότι αυτός και η ομάδα του θέλουν να δουν ένα γεμάτο «Μελίνα Μερκούρη» που θα βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου.

«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για τον Ολυμπιακό. Σ' αυτά τα ματς παίζει μικρότερο ρόλο η τακτική και μετράει ο αθλητικός εγωισμός των παικτριών. Στόχος μας είναι να φέρουμε τη σειρά των τελικών στα ίσα και αυτό θα γίνει με υπομονή και πίστη στο στόχο», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Νικολάκης.

«Η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες να το πετύχει και το έχει αποδείξει. Το σημαντικό είναι να ισοφαρίσουμε και στη συνέχεια θα έχουμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε μ' άλλο πνεύμα για το τρίτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιστεύω στα κορίτσια και είμαι σίγουρος πως δεν έχουν στο μυαλό τους κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Περιμένουμε και από τον κόσμο να έρθει στο Ρέντη για να βοηθήσει την ομάδα», ολοκλήρωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x