Ελλάδα

Πρίντεζης: «Αρκετές πιθανότητες για μετάλλιο, αν…» (Web TV)

Η Εθνική μπορεί να ανέβει στο βάθρο του Ευρωμπάσκετ, αν παρουσιαστεί έτοιμη και σοβαρή στη Σλοβενία, όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ικανή για μεγάλα πράγματα στο Ευρωμπάσκετ, αρκεί να «δεθεί» γρήγορα και να εμφανιστεί έτοιμη όταν πρέπει, είναι η Εθνική όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης κατά την αναχώρηση της αποστολής για την προετοιμασία στο Καρπενήσι.

«Είμαστε χαρούμενοι όσοι βρισκόμαστε εδώ και προετοιμαζόμαστε με την Εθνική ομάδα. Το Ευρωμπάσκετ είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο για να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Προσωπικά θέλω να το βλέπω σιγά-σιγά το πράγμα, να δούμε πώς θα κυλήσει η προετοιμασία, να είμαστε υγιείς και θεωρώ πως όποια ομάδα φτάσει στην καλύτερη κατάσταση στα τελικά της διοργάνωσης θα ξεχωρίσει. Αν γίνουμε ένα καλό σύνολο, θεωρώ πως έχουμε αρκετές πιθανότητες για ένα μετάλλιο», δήλωσε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

«Φέτος θεωρητικά είμαστε πιο δυνατοί από άλλες χρονιές, έχουμε λιγότερες απουσίες, αλλά αυτό από την πράξη απέχει πάρα πολύ. Δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια, γιατί και πέρσι ξεκινήσαμε με πολλές φιλοδοξίες, αλλά τελικά δεν καταφέραμε καν να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Καλό είναι, λοιπόν, να κρατάμε μικρό καλάθι. Βλέποντας και κάνοντας…», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x