Ελλάδα

Πρίντεζης: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει πριν το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Στην μαχητικότητα που θα πρέπει να δείχνουν οι Έλληνες παίκτες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο των αγώνων στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την ολοκλήρωση του πρώτου φιλικού της Εθνικής.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο πρωταγωνιστής στην επικράτηση της Εθνικής επί της Κροατίας με 87-85 στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Ο 28χρονος παίκτης, που με καλάθι του στο φινάλε χάρισε τη νίκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δεν θέλησε να σταθεί στη δική του συμβολή αλλά στα θετικά στοιχεία που έδειξε γενικώς η ομάδα, ενώ τόνισε πως ενόψει της συνέχειας ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δείχνουν συγκέντρωση μέχρι το τέλος κάθε ματς.

«Δεν έχει σημασία... Ήταν ένα φιλικό... Ακόμη τα πόδια είναι βαριά... Έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία, έχουμε τρέξει πάρα πολύ, έχουμε δείξει κάποια καινούρια πράγματα, αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο και πολύ μέλλον η πορεία μας. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ, απέναντι σε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, μια ομάδα που θα το παλέψει μέχρι τέλους πάντα. Από την άλλη κι εμείς πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε εκεί, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει πριν το τελευταίο δευτερόλεπτο και δεν θα πρέπει να χαλαρώνουμε στη διάρκεια του αγώνα», είπε ο διεθνής φόργουορντ και πρόσθεσε αναφορικά με τον τραυματισμό του Κώστα Καϊμακόγλου:

«Το σημαντικότερο γι’ αυτή την Εθνική είναι να είμαστε υγιείς. Είχαμε τη νέα ατυχία σήμερα με τον Καϊμακόγλου. Είναι σημαντικό να καταφέρει να επιστρέψει γρήγορα και να είναι καλά, γιατί είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x