Ελλάδα

Πρίφτης: «Απαραίτητη η νίκη»

Μετά την ήττα στην Αμαλιάδα, η νίκη επί του Κολοσσού το Σάββατο είναι απαραίτητη για τον Άρη, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης. «Μέσα» Βεζένκοφ και Γκίκας.

Να επιστρέψει στις νίκες μετά το στραβοπάτημα στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο θέλει ο Άρης, που για την έβδομη αγωνιστική φιλοξενεί τον Κολοσσό το Σάββατο (17:00).

«Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι το οποίο επιβάλλεται να κερδίσουμε. Ο αντίπαλος άλλαξε προπονητή πριν από μία εβδομάδα κι αυτό δημιουργεί κάποιες ιδιαιτερότητες στον τρόπο που θα εμφανιστεί στο παρκέ. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με σκληρή άμυνα να επιβάλλουμε το ρυθμό μας για να φτάσουμε στην απαραίτητη νίκη», δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, που πήρε στην αποστολή τους ετοιμοπόλεμους Βεζένκοφ και Γκίκα.

Ο γκαρντ του Άρη, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, τόνισε από τη δική του πλευρά: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ακόμα περισσότερο αυτά που δίνουμε στην έδρα μας. Οπότε, η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη. Θα τα δώσουμε όλα για τους δύο βαθμούς, προσπαθώντας και πάλι να ξεπεράσουμε την απουσία του κόσμου μας. Θα είμαστε έτοιμοι. Κοιτάζουμε περισσότερο τη δική μας ομάδα και όχι τον αντίπαλο. Το κλειδί θα είναι να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Το δυνατό σημείο του Κολοσσού είναι το τρανζίσιον γκέιμ και αυτό πρέπει να σταματήσουμε. Να τους κόψουμε το ρυθμό κι αυτό θα γίνει μέσα από την καλή άμυνα. Θέλουμε να βγάλουμε όλη την ενέργειά μας στο παρκέ. Με άμυνα, πίεση και συγκέντρωση, θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x