Ελλάδα

Πρίφτης: «Επιβεβλημένη η νίκη στην έδρα μας»

Έτοιμος για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πατρών είναι ο Άρης, ο οποίος όμως έχει μόνο έναν στόχο, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη. «Επιβεβλημένη η νίκη στα εντός», τόνισε. Τι είπε ο Νίκος Γκίκας.

Με «όπλο» την καλή αμυντική του λειτουργία, ο Άρης θα κατορθώσει να επικρατήσει του επικινδύνου Απόλλωνα Πατρών, όπως επισήμανε ο Δημήτρης Πρίφτης που τόνισε πως οι δύο βαθμοί στα εντός έδρας παιχνίδια είναι πάντα το ζητούμενο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τη σημασία του αγώνα για τον Άρη: «Κάθε εντός έδρας αναμέτρηση είναι σημαντική για μας. Μετά τα ατυχή γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας, οι δύο βαθμοί στα εντός έδρας παιχνίδια είναι επιβεβλημένοι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Πρέπει να είμαστε συνεπείς στο αμυντικό ριμπάουντ, σημείο στο οποίο ο αντίπαλος είναι πολύ επικίνδυνος».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, καθώς η Πάτρα είναι μία αθλητική ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο».

Για το πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Πρέπει να δημιουργήσουμε μέσα από την άμυνα τις βάσεις για τη νίκη και να μην επιτρέψουμε εύκολα καλάθια και ανοιχτά σουτ».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Γκίκας μίλησε κι εκείνος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την εν λόγω αναμέτρηση, υποστηρίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν δουλέψει πολύ και πως θα είναι έτοιμοι.

«Άσχετα από το τι θα γίνει στην υπόθεση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, εμείς έχουμε δουλέψει πολύ για το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών. Στόχος μας είναι να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου, ο οποίος έχει καλούς ξένους παίκτες, αλλά και καλούς και έμπειρους Έλληνες. Από τη στιγμή που ο αγώνας δε θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, πιστεύουμε ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα», ήταν η τοποθέτηση του 24χρονου πόιντ γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x