Ελλάδα

Πρίφτης: «Έτσι είναι το παιχνίδι»

Μόνο τη νίκη (74-70) κρατάει από την αναμέτρηση του Άρη με τον ΚΑΟΔ, ο Δημήτρης Πρίφτης. «Έτσι είναι το παιχνίδι», τόνισε ο τεχνικός των «κίτρινων» για την παραλίγο ανατροπή της ομάδας της Δράμας.

Αγχώθηκε προς το τέλος, όμως ο Άρης κατόρθωσε να φύγει με τους δύο βαθμούς της νίκης (74-70) από μια πολύ δύσκολη έδρα όπως αυτή του ΚΑΟΔ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Με δηλώσεις του στη Nova, ο τεχνικός των «κίτρινων» επισήμανε πως η χαλάρωση των παικτών του έβαλε ουσιαστικά την ομάδα της Δράμας στο παιχνίδι της επικράτησης, ενώ παράλληλα τόνισε πως η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους συλλόγους της φετινής Basket League είναι πολύ μικρή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όπως βλέπετε όλες οι ομάδες είναι κοντά η μια στην άλλη. Τόσο τα εντός όσο και τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι δύσκολα. Αυτό που μετράει είναι οι δυο βαθμοί. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΚΑΟΔ είναι πολύ καλή ομάδα. Συνεχίζουμε…

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ολιγωρήσαμε. Είχαμε στιγμές αδράνειας όταν προηγηθήκαμε με διαφορά μεγαλύτερη των 10 πόντων που έφεραν τον ΚΑΟΔ σε απόσταση αναπνοής όμως έτσι είναι το παιχνίδι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x