Ελλάδα

Πρίφτης: «Μαχητικότητα κι ομαδικότητα»

Τα σημεία-κλειδιά για να νικήσει ο Άρης τον ΠΑΟΚ την Κυριακή επισήμανε ο Δημήτρης Πρίφτης. Κάλεσμα της ΚΑΕ στον κόσμο για δυναμική πλην όμως κόσμια συμπαράσταση στην ομάδα.

Ο Άρης ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία για το εξ αναβολής ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή στο Nick Galis Hall (17:00). Άμυνα, μαχητικότητα και ομαδικότητα είναι το τρίπτυχο που θα φέρει τη νίκη, όπως σημείωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

«Ξέρουμε πως πρόκειται για μία ιδιαίτερη αναμέτρηση. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσαμε, τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία οργανωμένη ομάδα μέσα στο γήπεδο, με εμπειρία και παραστάσεις, καθώς αγωνίζεται στο EuroCup. Η δική μας προσέγγιση θα είναι κατ’ αρχήν αμυντική. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε ιδιαίτερα σε παίκτες – «κλειδιά» του αντιπάλου που είναι οι κύριοι δημιουργοί του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να έχουμε μαχητικό πνεύμα στην άμυνα και ομαδικότητα στην επίθεση για 40 λεπτά», τόνισε ο προπονητής του Άρη.

Παράλληλα, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο , ενώ ευχήθηκε περαστικά στον αθλητή του ΠΑΟΚ, Κώστα Κακαρούδη. «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να υποστηρίξει την προσπάθειά μας, με σωστή και αθλητική συμπεριφορά. Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Κώστα Κακαρούδη για τον άτυχο τραυματισμό του και γρήγορη επιστροφή».

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ζήτησε δυναμική συμπράσταση, αλλά σε κόσμια επίπεδα από τον κόσμο με ανακοίνωσή της.

«Η ομάδα μας υποδέχεται αύριο Κυριακή (1/2, 5μ.μ.) «Nick Galis Hall» τον ΠΑΟΚ και η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στέλνει το μήνυμά της προς τον κόσμο, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει κάθε γωνιά του «Nick Galis Hall».

Η διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έκανε το καθήκον της και πέτυχε κάτι που έμοιαζε σχεδόν ακατόρθωτο: Την απόδοση δικαιοσύνης με την επανάληψη της αναμέτρησης η οποία διακόπηκε εντελώς άδικα στις 18/10/2014. Αυτή η εξέλιξη μόνο εφησυχασμό δεν προκαλεί στη διοίκηση και το ίδιο πρέπει να αισθάνεται και ο κόσμος. Η επανάληψη του αγώνα ταρακούνησε τα λιμνάζοντα νερά στο ελληνικό μπάσκετ και ο ΑΡΗΣ πρέπει να είναι διπλά προσεκτικός.

Παρά την αδικία που ένιωσε στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο κόσμος του ΑΡΗ δείχνει υποδειγματική συμπεριφορά. Αυτό πρέπει να κάνει και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό και στον αγώνα της Κυριακής. Δεν πρέπει να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα, έστω κι αν αυτό μπορεί να είναι μία αφορμή που φαντάζει «αστεία», σε κανέναν για να ξαναβλάψει την ομάδα μας. Γιατί η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αφενός ήταν, είναι και θα είναι κατά της βίας, αφετέρου με τον αγώνα που κάνει για την οικονομική εξυγίανσή της, δεν έχει περιθώρια για άλλα «χτυπήματα». Το προηγούμενο, αυτό της 18ης Οκτωβρίου, ακόμα προσπαθεί να το ξεπεράσει, σε οικονομικό επίπεδο.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι ο έλεγχος θα είναι πιο αυστηρός από ποτέ και πως δεν πρέπει να φέρουν μαζί τους αντικείμενα όπως αναπτήρες, κέρματα, κορδέλες, χαρτάκια Και φυσικά, τονίζουμε ότι η προσπάθεια για να προφυλαχθεί η ομάδα πρέπει να είναι συνολική. Από τη διοίκηση της Κ.Α.Ε. μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο.

Επίσης, υπενθυμίζουμε στον κόσμο που θα δώσει το «παρών» στο «Nick Galis Hall» ότι πρέπει να προσέλθει το νωρίτερο δυνατό στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η 9η Διεθνής Έκθεση «Zootechnia» στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η κίνηση γύρω από το χώρο του γηπέδου είναι ιδιαίτερα αυξημέν
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x