Ελλάδα

Πρίφτης: «Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων»

Δύσκολο θα είναι το έργο του Άρη κόντρα στον ΚΑΟΔ, όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Πρίφτης. «Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων», τόνισε ο τεχνικός των «κίτρινων». Τι είπε ο Τόρεϊ Τόμας για την επιστροφή του.

Συνεπείς στο αμυντικό κομμάτι θα πρέπει να είναι ο Άρης ενάντια στον ΚΑΟΔ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης αν θέλει να φύγει με τη νίκη από τη Δράμα.

Για τη σημασία του αγώνα για τον Άρη: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη, ειδικά από τη στιγμή που εκκρεμεί βαθμολογικά η τύχη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Στοιχεία που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα και θα πρέπει να είμαστε συνεπείς είναι το αμυντικό τρανζίσιον και το αμυντικό ριμπάουντ, δύο κομμάτια στα οποία ο αντίπαλος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Είναι μία δύσκολη αναμέτρηση με μία οργανωμένη ομάδα, με αγωνιστικό προσανατολισμό που ταυτόχρονα είναι πολύ αθλητική. Θα είναι παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων».

Σχετικά με το πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Θα πρέπει να πιάσουμε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ειδικά σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού. Όλα ξεκινούν από την άμυνα», ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού των «κίτρινων».

Από την πλευρά του, ο Τόρεϊ Τόμας δήλωσε ευχαριστημένος -στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ- για την επιστροφή του στα παρκέ, ενώ παράλληλα επισήμανε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

«Ενθουσιασμένος που επιστρέφω. Έλειψα από δύο αγώνες και είμαι χαρούμενος που θα συνδράμω στην προσπάθεια της ομάδας για ένα σημαντικό διπλό», ήταν τα λόγια του 29χρονου γκαρντ, για να προσθέσει:

Για τη σημασία του αγώνα για τον Άρη: «Είναι πολύ σημαντικό ματς για μας. Υπάρχει εκκρεμότητα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και στόχος μας είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μπορούμε. Ειδικά οι εκτός έδρας νίκες είναι πολύ σημαντικές».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Πιστεύω ότι πρέπει να περιορίσουμε τα επιθετικά ριμπάουντ του ΚΑΟΔ. Να μην τους δώσουμε ευκαιρίες για δεύτερες επιθέσεις».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο ΚΑΟΔ είναι πολύ καλή ομάδα, γεμάτη σε κάθε θέση. Έχουν αρκετούς παίκτες που μπορούν να απειλήσουν και από την πλευρά μας χρειάζεται προσοχή για 40 λεπτά».

Για το πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και μέσα α’ αυτήν να έχουμε σωστές επιθετικές επιλογές, σύμφωνα με τις οδηγίες του κόουτς. Πρώτος στόχος μας είναι να περιορίσουμε τον αντίπαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x