Betmasters

Προβάδισμα η Βραζιλία, Over η Ελλάδα

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr μια μεικτή δυάδα από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, κυνηγώντας και την… έκπληξη των γκολ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μπορεί παιχνίδι ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αργεντινή να μην είδαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, όπου οι δύο λατινοαμερικάνικες ομάδες θα μπορούσαν να βρεθούν μονάχα στον τελικό, ωστόσο μάς αποζημιώνει το Παγκόσμιο στο μπάσκετ μ΄ έναν «τελικό» στους «16»!

Τις τελευταίες φορές που «σελεσάο» και «αλμπιτσελέστε» έχουν συναντηθεί, οι Αργεντίνοι έχουν υπέρ τους την παράδοση, πάντως αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Βραζιλία μοιάζει πιο έτοιμη και ισχυρότερη.

Η κάτοχος έξι μεταλλίων σε Μουντομπάσκετ, Βραζιλία, έχει τον Ρούμπεν Μανιάνο στον πάγκο της, ο οποίος διατέλεσε τεχνικός της Αργεντινής και της U21 στις αρχές της περασμένης δεκαετίας.

Είναι Αργεντινός, με ιταλικό διαβατήριο! Ο Χούλιο Λάμας, από την άλλη, βρίσκεται τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Εθνικής της χώρας του και σ΄ αυτή τη διοργάνωση το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει ν΄ αντιμετωπίσει είναι η απουσία του Μανού Τζινόμπιλι, του παίκτη «ορχήστρα» που θα του κάνει τη διαφορά στα μεγάλα ματς.

Στο κομμάτι αυτό οι Βραζιλιάνοι κερδίζουν πόντους, κάτι που θα φανεί στο ματς της Μαδρίτης, μια και υπάρχει ένας πυρήνας παικτών ικανός να τους δώσει την πρόκριση.

Σε απίθανη κατάσταση βρίσκεται ο Μαρκίνιος που δεν είναι ο πιο «λαμπερός» παίκτης της ομάδας του Μανιάνο, ενώ Μπαρμπόσα, Νενέ, Σπλίτερ, Χουέρτας και Βαρεζάο αποτελούν μία τρομερής ποιότητας πεντάδα.

Το +5,5 είναι λογικό χάντικαπ, παρά τις ιδιαιτερότητες του αγώνα και η σοβαρή Βραζιλία θα το περάσει φθάνοντας στην πρόκριση.

Όποια προκριθεί θα βρει Σερβία ή Ελλάδα στους «8», επομένως δεν έχει και απαγορευτικό έργο για τετράδα ή μετάλλιο!

Στο άδειο, λόγω τιμωρίας, «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αρχίζει η προσπάθεια της Ελλάδας με νέο προπονητή ώστε να βρεθεί για τέταρτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με φόντο τη διοργάνωση του 2016 στη Γαλλία.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ντεμπουτάρει, αντικαθιστώντας τον Φερνάντο Σάντος, Καραγκούνης και Κατσουράνης δεν υπάρχουν, με τη φιλοσοφία, πάντως, να μην αλλάζει τελείως.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν είχε χρόνο να διαφοροποιήσει τακτικές αν και σε σχέση με τον προκάτοχό του αρέσκεται σε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι Ρουμάνοι έμειναν εξαιτίας της Ελλάδας εκτός Μουντιάλ και βλέπουν το ματς σαν ρεβάνς.

Και αυτοί έχουν αλλαγές στο δυναμικό τους και τον προπονητή τους Βίκτορ Πιτσούρκα… φευγάτο λόγω καλής πρότασης που έχει από αραβική ομάδα και γενικά είναι ιδιαίτερο ματς από τη φύση του το συγκεκριμένο για τον έκτο προκριματικό όμιλο.

Χωρίς κόσμο, με την Ελλάδα να ψάχνει μία αποτελεσματική καινούρια αρχή και τη Ρουμανία να θέλει να κάνει ζημιά για πολλαπλούς λόγους.

Το σημείο είναι «τζόγος», μα το ενδεχόμενο να έχουμε γκολ πληρώνει εξαιρετικά όσο κι αν δεν φαίνεται πιθανό.

Το Over θα είναι η επιλογή μας, πιστεύοντας κυρίως πώς η Εθνική θα δεχθεί ένα τέρμα, τουλάχιστον, στο Φάληρο!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
199. ΕΛΛΑΔΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ: OVER (2,15)
707. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (+5,5): 1 (1,80)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x