Ελλάδα

Προβάδισμα τελικού

Ο Πρωτέας νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Βούλα και απέχει μία νίκη από την πρόκριση στους τελικούς της Α1.

Σε… match ball τελικού έφτασε ο Πρωτέας. Η ομάδα της Βούλας επικράτησε 78-70 του Παναθηναϊκού εκμεταλλευόμενη τη δύναμη της έδρας της, έκανε το 2-1 στη ημιτελική σειρά των play offs (αφού οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη στην κανονική περίοδο) και απέχει πλέον μία νίκη από την πρόκριση στους τελικούς, όπου ήδη περιμένει το Ελληνικό.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά τη Μεγάλη Τρίτη (20:30) στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, που εφόσον νικήσει θα στείλει τη σειρά σε «τελικό» που θα γίνει στις 30 Απριλίου στη Βούλα.

Υπενθυμίζεται πως αν στον τελικό περάσει ο Πρωτέας, το Ελληνικό θα θέλει μία νίκη για να πάρει τον τίτλο, καθώς είχε κερδίσει και τα δύο ματς της κανονικής περιόδου, ενώ αντίθετα αν προκριθεί ο Παναθηναϊκός, η σειρά θα αρχίσει από το 1-1 με το Ελληνικό να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Δεκάλεπτα: 21-19, 34-39, 54-57, 78-70.

Πρωτέας (Δάγλας): Δασκαλοπούλου 2, Λύμουρα 12, Μαγαλιού 24, Σωτηρίου 20, Νικοπούλου 8, Φρίμαν 12, Μπαρμπερίδου, Παυλοπούλου, Φασούλα, Βλάχου.

Παναθηναϊκός (Σιαμαντούρα): Καλέντζου 8, Χριστινάκη 19, Μαγκλάρα 3, Κοσμά 10, Σλούκα 4, Κωστάκη 7, Χρονοπούλου 2, Ντέλβα 17, Θεολόγου, Καβάσιλα, Πριόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x