Ισπανία

Προβάρει τα λευκά ο Φαλκάο

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα καταλήξει το φετινό καλοκαίρι ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος φέρεται ήδη να έχει απορρίψει προτάσεις από Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Λίβερπουλ.

Παρά τις προσπάθειες αρκετών ομάδων της Premier League να αποκτήσουν τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο Κολομβιανός φέρεται έτοιμος να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό ισχυρίζεται σήμερα η εφημερίδα «AS», η οποία τονίζει ότι διεθνής επιθετικός έχει απαντήσει ήδη αρνητικά σε Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Λίβερπουλ.

Μάλιστα, ο «τίγρης» φέρεται να έχει αποφασίσει να παίξει στη «βασίλισσα της Ευρώπης», χωρίς να τον ενδιαφέρει τι θα γίνει με τις άλλες ομάδες, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει δοθεί ακόμα σε κάποια ομάδα ο Άλβαρο Μοράτα και ίσως δοθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα στη Μονακό.

Ο 28χρονος Φαλκάο έχει υπογράψει μέχρι το 2018 στον σύλλογο του Πριγκιπάτου και – παρότι βρίσκεται στη Βραζιλία για να στηρίξει τις προσπάθειες των συμπατριωτών του στο Μουντιάλ – συνεχίζει τη σκληρή δουλειά για να επιστρέψει δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x