Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Εντινγκά

Ένα αιμάτωμα στον αριστερό δικέφαλο έχει ο Ντελβίν Εντινγκά και απείχε από την προπόνηση της Παρασκευής. Δύσκολα θα είναι στην αποστολή για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Τέσσερις φαίνεται πως θα γίνουν οι απουσίες του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά τις δεδομένες απουσίες των Βλάντιμιρ Βάις (θεραπεία), Αριέλ Ιμπαγάσα (ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο) και Μάικλ Ολαϊτάν (θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο), ο νέος πονοκέφαλος του Μίτσελ ακούει στο όνομα Ντελβίν Εντινγκά.

Ο Κονγκολέζος μεσοαμυντικός ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στον δικέφαλο μηριαίο αριστερά (από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με την Μπενφίκα) και δεν προπονήθηκε την Παρασκευή. Η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή, αλλά δεδομένου ότι απομένουν δύο μέρες για το ματς, είναι λογικό να υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του και όλα δείχνουν πως δεν θα είναι στην αποστολή. Όλα αυτά, ενώ ο Αφρικανός άσος φαινόταν να διεκδικεί ακόμη και θέση στην ενδεκάδα έναντι ενός εκ των Σάμαρη ή Μανιάτη.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας, δίτερμα σε μικρό χώρο και δουλειά στην τακτική, με στημένες φάσεις και γρήγορες αντεπιθέσεις. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο με προπόνηση στις 10:30 κι αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x