Ελλάδα

Πρόβλημα με Όντουμ

Σχεδόν απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Τζέικ Όντουμ στο ματς του ΠΑΟΚ με τον ΚΑΟΔ για την Basket League. Διάστρεμμα πρώτου βαθμού υπέστη ενάντια στην Ζιελόνα Γκόρα ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ.

Αν μη τι άλλο, η μέχρι στιγμής πορεία του ΠΑΟΚ στο Eurocup είναι άκρως επιτυχημένη, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις του. Ωστόσο, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ στην Α1, αναμένεται να έχει μια πολύ σοβαρή απουσία…

Συγκεκριμένα, απών -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα είναι ο Τζέικ Όντουμ, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξί αστράγαλο από το ματς της Τετάρτης (22/10) ενάντια στην Ζιελόνα Γκόρα και οι εξετάσεις του την Πέμπτη (23/10) όρισαν «απαγορευτική» την συμμετοχή του.

Νωρίτερα εντός της ημέρας, ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ των «ασπρόμαυρων», Κώστας Σαμαράς διαπίστωσε πως ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται στο «στρατόπεδο» του Σούλη Μαρκόπουλο για τον αγώνα στην Δράμα.

Μάλιστα, ο Όντουμ θα ακολουθήσει ειδική αγωγή και φυσιοθεραπείες έναντι προπονήσεων, μέχρις ότου επανεκτιμηθεί η κατάστασή της υγείας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x