Euroleague

Πρόβλημα με Πέτγουεϊ!

Με ενοχλήσεις στη μέση αποχώρησε από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ζιέλονα Γκούρα ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, που θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί η σοβαρότητα. Συνεχίζει αγωγή ο Λο.

Με ένα ακόμα αγωνιστικό πρόβλημα θα επιστρέψει η αποστολή του Ολυμπιακού από την Πολωνία και την νικηφόρα αναμέτρηση με την Ζιέλονα Γκούρα για την 10η και τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αγωνίστηκε μόλις τέσσερα λεπτά, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, στη προσπάθεια του να πετύχει καλάθι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα περάσει με την επιστροφή της αποστολής (αύριο) από ιατρικές εξετάσεις για να εκτιμηθεί το μέγεθος του προβλήματος, ενόψει του νοκ άουτ ημιτελικού του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ τη προσεχή Δευτέρα (23/12).

Στο μεταξύ, ο Έισι Λο συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή για να υποχωρήσει το υγρό από το γόνατο του και η πρόοδος στην υγεία του θα εκτιμάται μέρα με την ημέρα. Η συμμετοχή του στο ντέρμπι είναι αυτή τη στιγμή αμφίβολη, με τις πιθανότητες να είναι στο 50-50.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x